Móda z premiéry filmu Život pro samouky: Vášnivě rudá Seidlová, vždy dokonalá Plodková a Fišerová jako slunečnice

Móda z premiéry filmu Život pro samouky: Vášnivě rudá Seidlová, vždy dokonalá Plodková a Fišerová jako slunečnice
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Herečka Barbora Seidlová vynesla na premiéru Života pro samouky vášnivě rudou róbu ze salonu Eiri, o make-up a vlasy se jí postarala Claudie Marčeková.Herečka Jana Plodková oproti tomu oblékla elegantní černé kalhoty a světlý top.Takhle to dámám slušelo společně.Barbora Seidlová s kolegyní Annou Michalcovou.+ 6 fotek+ 7 fotek

Do kin přichází nová česká komedie Život pro samouky s Janou Plodkovou (41) a Barborou Seidlovou (41) v hlavních rolích. Seidlová, princezna ze známé pohádky Lotrando a Zubejda, oblékla na premiéru vášnivě rudé šaty, které navíc korunovala rudou rtěnkou. Zazářily také herečka Bára Fišerová (44) nebo účastnice Survivoru Žaneta Skružná (23).

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 05. 2023 09:20

Letošní jaro je barevné a dobře to vědí také známé tváře, které si nenechaly ujít slavnostní premiéru filmu Život pro samouky. Ten mapuje život zmatené čtyřicátnice (Jana Plodková), která se po rozvodu uchýlí ke vztahové koučce a influencerce (Barbora Seidlová).

„Se vztahovou koučkou, jakou Klára potká, bych se sešla jednou a nikdy více. Ale terapii jako takové se nebráním, naopak. Je dobré si v záplavě informací dnešní doby udělat čas jen na sebe," zamýšlí se v oficiálních materiálech Plodková, která vzkazuje ženám, že po čtyřicítce život teprve začíná. Ostatně, ona i Seidlová jsou toho nejlepším důkazem.

Princezna Zubejda v rudé

Barbora Seidlová, kterou proslavila role princezny Zubejdy, zazářila na premiéře v rudých šatech ze salonu Eiri, o make-up a vlasy se jí postarala vizážistka Claudie Marčeková. Róbu herečka doplnila subtilní bílou koženou kabelkou a hravými bílými teniskami. Chybět nesměl detail v podobě vášnivě rudé rtěnky.

Decentně elegantní Jana Plodková

To Jana Plodková oproti tomu vsadila na decentní černé kalhoty s vysokým pasem, který drobné herečce přidává tolik potřebné centimetry. Top zvolila v něžné růžovo-bílé barvě a z lehce průsvitného materiálu. Namísto volnočasových tenisek obula stříbrné střevíce s otevřenou špičkou.

Slunečnice Fišerová, Skružná ve Viva Magentě

Vedle Seidlové na premiéře nejvíce zářila Bára Fišerová, která oblékla trendy barevný dámský kostýmek ve žluté barvě. Připomínala tak slunečnici nebo slunce. Pod sako navíc zvolila flitrovaný zlatý top a neodpustila si ani masivní zlatý náhrdelník.

K nepřehlédnutí byla také účastnice reality show Survivor Žaneta Skružná. Pozornost na sebe strhávala nejen širokými kalhotami v trendy barvě Viva Magenta, ale také oholenou hlavou. Pro tento krok se Žaneta rozhodla po návratu z ostrova, kde zřejmě její vlasy utrpěly a ona zatoužila po změně.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články