Outfit podle Kate Middleton: Jednobarevné kalhotové kostýmky ovládají jarní trendy

Outfit podle Kate Middleton: Jednobarevné kalhotové kostýmky ovládají jarní trendy
Zdroj: profimedia, oficiální materiály prodejce/koláž Lifee
Kate zvolila výrazný kalhotový kostým od Alexandra McQueena pro nedělní podvečerní koncert na počest jejího tchána, čerstvě korunovaného britského krále Karla III.Stejný outfit představila Princezna z Walesu (41) už letos v lednu na charitativním obědě po boku svého manžela Williama (40). Rudý kostýmek Alexander McQueen, který nosí Kate Middleton, může být inspirací i pro vás.Nápadité zapínání a výrazný odstín najdete i v nabídce značky C&A. Cena 110 euroLetošním módním hitům kraluje růžová. Její jemnější, přesto stejně výraznou variantu najdete na saku značky F&F za 999 Kč.+ 20 fotek+ 21 fotek

Kate Middleton (41), princezna z Walesu a oblíbená členka britské královské rodiny, si na nedělní koncert oslavující sobotní korunovaci krále Karla III. (74) vyrazila ve více než aktuálním modelu. Kalhotový kostým kompletně vyvedený ve výrazné barvě je totiž jedním z nejžhavějších trendů současnosti.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 09. 05. 2023 09:30

I tentokrát Kate při výběru návrháře sáhla po svém oblíbeném labelu. Stylový outfit ve výrazném odstínu červené pro ni vytvořila její oblíbená značka Alexander McQueen. Komplet, sestávající z asymetricky střiženého prodlouženého saka na netradiční zapínání a rozšířených kalhot, podtrhl nejen její ultraštíhlou postavu, ale také skvěle ladil s její barvou vlasů a perfektně se přizpůsobil i neobvyklé a speciální příležitosti, pro kterou ho zvolila.

Kate znovu dostála image dokonalé dámy

A jak je jejím dalším dobrým zvykem, nebylo to poprvé, kdy si v takto stylovém outfitu vyrazila hned několikrát. Elektrizující účinky kalhotového kostýmu si totiž vyzkoušela už v lednu tohoto roku na jedné z charitativních akcí, kam vyrazila po boku svého muže, prince Williama (40).

Nedělní večerní koncert na pozemcích Windsorského paláce byl ideální příležitostí pro další nezapomenutelný moment tohoto líbivého outfitu. Kate na koncertě oslavujícím korunovaci krále Karla III., kde se na pódiu postupně představily hvězdy, jako Katy Perry, Take That nebo Lionel Richie, dostála pověsti dokonale stylové dámy a odprezentovala zde jeden z nejaktuálnějších módních trendů. Jak jinak než s grácií sobě vlastní.

Její impozantní look jistě bude nejen jejím fanynkám skvělou inspirací a rázem spustí vlnu následovanou miliony žen po celém světě. Trend barevných kostýmů totiž právě zastává jednu z nejvyšších pozic mezi aktuálními módními hity.

Ležérní varianty s prvky sportovních modelů

Charakter takového módního kompletu nabízí mnoho možností, jak jej nosit. Užijte si jeho formální nadhled při více než důležitých společenských událostech, stejně odvážně ale po něm můžete sáhnout při cestě do kanceláře nebo na příjemný večer ve společnosti nejbližších.

Také materiál či charakter líbivé dvojice saka a kalhot nabízí mnoho zajímavých možností. Ležérní varianty můžou nést prvky sportovních modelů, kalhoty místo klasického zapínání oceníte s jednoduchým řešením pružného pásku či se stahovacími tkaničkami. S blížícím se letním obdobím navíc přibývá variant z oblíbeného chladivého materiálu – lnu.

Z pestré palety kalhotových kostýmů si vybere každá

Formální a ryze elegantní kousky naopak prahnou po luxusním vzhledu. Upřednostňují materiály, které se méně mačkají, střih saka zdobí neobvyklá řešení zapínání nebo mu chybí nápadné klopy. Jednoduše - existuje tolik výsledných variant, že by byl téměř zázrak, kdyby si z lákavé nabídky kalhotových kostýmů ve všech barvách duhy nevybrala každá z nás.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články