Nejzářivější jarní modely českých hvězd: Kubelková v růžovém kostýmku, Pagáčová v šatech s extravagantními rukávy

Nejzářivější jarní modely českých hvězd: Kubelková v růžovém kostýmku, Pagáčová v šatech s extravagantními rukávy
Zdroj: Herminapress/Profimedia/koláž Lifee
Tanečnice Dominika Rošková oblékla na tiskovou konferenci StarDance výrazný komplet od návrháře Jakuba Polanky.Do trendy barvy letošního roku Viva Magenta se na tiskové konferenci zahalila také moderátorka Iva Kubelková.Moderátorka Lucie Borhyová se barev také nebojí a jarní dny si užívá v zeleném kalhotovém kostýmku.Raperka Sharlota ví, že Barbie styl letos frčí. Jako legendární panenka se oblékla na tiskovou konferenci známé značky žiletek. + 18 fotek+ 19 fotek

S příchodem jara se do barev převlékají také známé tváře, které v posledních dnech vídáme v trendy odstínu Viva Magenta, hráškově zelené nebo v královské modři. Raperka Sharlota se nebojí ani populárního Barbie stylu, který si žádá tyrkysovou a růžovou v odstínu cukrové vaty. Jak se vám líbí?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 30. 04. 2023 12:00

S tolik očekávanou premiérou filmu Barbie, která proběhne 20. července, zařadily do šatníku pestré barvy i známé osobnosti. Influencerka Mariana Prachařová například neváhala obléknout na předávání Cen Anděl jedovatě zelené flitry. Odvážně je doplnila růžovou kabelkou a topem stejné barvy.

V dokonalou panenku Barbie se ovšem proměnila raperka Sharlota, která nechyběla na prezentaci novinek známé značky žiletek. Tyrkysové minišaty sladila s botami a kabelkou v barvě cukrové vaty, vlasy potom sepnula do dvou roztomilých drdolů.

Kubelková a Pavlová v barvě Viva Magenta

Jasným hitem letošního roku je barva Viva Magenta. Do kostýmku v tomto fialovém odstínu se oblékly například moderátorka Iva Kubelková na tiskovou konferenci pořadu StarDance nebo herečka Michaela Pecháčková na premiéru druhé řady seriálu Iveta.

Kabátek v barvě roku 2023 vynesla moderátorka Gabriela Partyšová na uvedení nové kolekce kabelek Dany Morávkové a ani Dana není, co se týče barev, zdrženlivá. Troufla si totiž na výraznou kombinaci růžové a červené, do které sladila svůj dámský kostýmek a halenku s kabelkou.

Viva Magenta pochopitelně neunikla ani první dámě Evě Pavlové, která v šatech tohoto odstínu přišla na předávání Cen Anděl. Její muž se s chotí sladil alespoň barvou kravaty.

Královskou modř nosí Bubílková i Gránského bratr

Další podobně trendy barvou je mezi celebritami královská modř. Tu si oblíbila například glosátorka Zuzana Bubílková, která v dámském kostýmku této barvy přišla na casting finalistů letošní soutěže Muž roku. Ani Zuzana se nebojí výrazných kombinací, oblek proto doplnila halenkou ve vášnivě rudé barvě.

Pozadu nezůstávají ani pánové. Milovníkem módy je například bratr Davida Gránského, zpěvák a herec Tomas Sean Pšenička. Ten na předávání Cen Anděl oblékl modrý oblek od uznávaného návrháře Jana Černého. V odstínech modré se objevila také moderátorka Kristina Kloubková na uvedení druhé řady seriálu Iveta. Oblékla bledě modrou halenku a modré cigaretové kalhoty s vysokým pasem.

Fuchsiové koktejlky Patricie Pagáčové

Na premiéru druhé řady seriálu Iveta zavítala i Patricie Pagáčová, která pro tuto příležitost zvolila krásné koktejlky plzeňské značky SIMPO ve fuchsiové barvě. Šaty se nazývají Bat, což znamená v překladu netopýr, čemuž odpovídají extravagantní rukávy připomínající křídla. Jak barva, tak i střih herečce nesmírně lichotí.

Zelená v podání Pecháčkové, Borhyové a Třešničkové

S prvními jarními paprsky se v ulicích objevuje také zelená, která evokuje rašící trávu. V kompletu kalhot a sáčka si do města vyrazila například moderátorka Lucie Borhyová. Klopu saka navíc ozvláštnila broží ze své vlastní kolekce šperků.

Blogerka Týnuš Třešničková zase na akci známé značky žiletek oblékla hráškově zelené široké kalhoty s vysokým pasem a o odstín světlejší top, který překryla bílým sáčkem. Herečka Michaela Pecháčková dorazila na casting soutěže Muž roku v zelenkavé kožené bundě, pod kterou oblékla jen jednoduché bílé tričko, černé kožené kalhoty a bílé tenisky.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články