Královská modř: Žhavý trend jara 2023 šíří do světa Kate Middleton, Meryl Streep i Lady Gaga

Královská modř: Žhavý trend jara 2023 šíří do světa Kate Middleton, Meryl Streep i Lady Gaga
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Královská modř je na jaře všude, kam se podíváte. Pozdvihnout na výsluní ji pomohla během velikonoční bohoslužby britská princezna Kate, která se do ní oděla do poslední nitky.V oblibě má tuto barvu také profesionální celebrita a čerstvá maminka Paris Hilton. Tyto úchvatné kobaltově modré šaty vynesla v březnu v New Yorku.Ani Meryl Streep se královské modré nevyhýbá. Blondýnkám tento odstín svědčí. Trendy huňatý kabát z umělé kožešiny v královské modré oblékla i Lady Gaga. + 18 fotek+ 19 fotek

Velikonoční outfit Kate Middleton rozhodl, kam se bude ubírat další z barevných trendů tohoto jara. Královská modř zesiluje svůj vliv a obsazuje veškeré volné pozice v módních škatulkách.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 24. 04. 2023 09:35

Když letos vyrazila na velikonoční bohoslužbu do hradu Windsor, nejspíš ani nepřemýšlela nad tím, že volba jejího slavnostního modelu (jako vždy) ovlivní širokou veřejnost. Jak je ale zvykem, pozornost věnovaná královské modři, do které se Kate Middleton (41) stylově oděla takřka do posledního detailu (vyjma univerzálně elegantních nude lodiček a také kontroverzního rudého laku na nehty, nad jehož odstínem kriticky hrozili prstem zarytí zastánci pravidel pevně šněrujících královskou rodinu v mnoha naprosto běžných sférách) na sebe nenechala dlouho čekat. Nejen fanynky Kate vzaly módní electric blue v obchodech útokem.

Královská modř je univerzální

Máme pro ně ale jasné a neochvějné pochopení, respektive: nadšeně je následujeme. Královský tón modré patří k dalším výrazným barvám, které letos obohatí náš šatník a nezbývá než zajásat. Jedná se totiž o odstín, který se pyšní nejen univerzálním použitím, navíc také sedne všem barevným typům, ať už je řeč o barvě vlasů, či tónu pleti. Jak se můžete přesvědčit v galerii, sluší i blondýnkám včetně Meryl Streep (73).

Modrá, kam se podíváš

Než se vydáte na nákupy, vězte, že to tentokrát nebudete mít vůbec jednoduché. Všechny kousky vyzbrojené zářivou přímou modří, jindy zvanou také kobaltová, oplývají podezřele přitažlivým kouzlem a dá dost práce si některý z nich odepřít. Vybavte se tak jasným cílem, co si hodláte pořídit, anebo zbaběle podlehněte a vrhněte se do modré ve stylu Kate Middleton a oblečte se do krásné královské modři doslova do poslední nitky.

Je v podstatě jedno, jakým směrem se váš modrý outfit bude ubírat. Univerzální odstín směle pokryje elegantní i sportovní varianty, a vy si tak můžete užívat jeho kouzlo za každých okolností. Stejně stylově, jako následováníhodná britská královská superstar.

Nechte se okouzlit outfit známých tváří i čerstvou várkou trendy kousků v naší fotogalerii. Garantujeme vám, že pak už bez královské modři nebudete chtít strávit ani minutu!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články