Největší módní přešlapy z karlovarského festivalu: Třeštíková dorazila v ubrusu, Doláková v alobalu, Čvančarová s odvážným dekoltem

Největší módní přešlapy z karlovarského festivalu: Třeštíková dorazila v ubrusu, Doláková v alobalu, Čvančarová s odvážným dekoltem
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Módní hříšnice století, spisovatelka Radka Třeštíková, za svůj dress code nesplňující nevyvážený komplet sklidila opravdu mnoho nepříjemných soudů. S odstupem času se za svou nerozvážnou módní kreaci omluvila.Herečka Jitka Čvančarová umí zaujmout. Ne vždy je k tomu ale potřeba tolik materiálu navíc. Střih, barva, a vlastně i celé pojetí tohoto modelu se od společenského zadání příliš neodklání, jen platí, že "čeho je moc, toho je příliš".Sexy tvary dovede vnadná Jitka náležitě prodat. Najdou se ale i tací, kterým podobně odhalené modely nejsou po chuti. Manžel Jitky Čvančarové, tanečník Petr Čadek, k nim ale rozhodně nepatří a je své ženě zjevně oporou.Herečka Alena Doláková svým stříbřitým modelem tak trochu předpověděla nechvalný osud šatů Jitky Čvančarové. Pár let před ní totiž také neodhadla ideální množství materiálu a střihové ztvárnění šatů lichotivý výsledek nepřineslo.+ 8 fotek+ 9 fotek

Zahájení karlovarského filmového festivalu se blíží a s ním i každoroční přehlídka vkusu a nevkusu českých i zahraničních hvězdných hostů. Pojďme si pár dní před startem 57. ročníku připomenout největší módní přešlapy, které červený koberec hotelu Thermal dosud zažil.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 28. 06. 2023 12:00

Ať už je to slavnostní zahájení, závěrečný večer nebo slavná Moët párty, celebrity dovedou nechvalně zabodovat na každé z těchto ostře sledovaných událostí. A některé si toto nezáviděníhodné prvenství či umístění mezi nejhůře oděnými odnášejí takřka s železnou pravidelností. Připomeňte si nejen v naší fotogalerii výraznější módní přešlapy novodobé historie filmového festivalu v Karlových Varech.

Faux pas století v podání Radky Třeštíkové

Jednoznačný prim si loni ve zcela nevhodném vyjádření dress codu black tie vysloužila spisovatelka Radka Třeštíková (42). Na zahájení vyrazila v kostkované sukni ne nepodobné zástěře či ubrusu, kterou doplnila jen úzkým pruhem látky suplujícím zřejmě crop top. Korunována nevhodnými doplňky, její nepovedená kreace v podstatě vstoupila do dějin jako nejhorší festivalový outfit všech dob. Čím asi překvapí letos? Překoná své nechvalné prvenství, či si tentokrát dá s výběrem vhodného modelu větší práci? Anebo zůstane raději doma?

Provokativní bujné tvary Jitky Čvančarové

Kontroverzní model vynesla předloni také vnadná herečka Jitka Čvančarová (45), na jejíž dekolt se buď pějí ódy, nebo dští síra. Nic mezi tím. Její blankytně modrá bombastická róba ale vyvolala především negativní ohlasy. Nelze však herečce upřít perfektní dodržení společenského zadání a špatně nezvolila ani střih, jen toho lesklého materiálu bylo tak trochu přespříliš.

Náležitý ohlas ale postihl i další z Jitčiných odvážných slavnostních outfitů. Sexy šaty ve fuchsiovém tónu ze zahájení festivalu v roce 2017 materiálem trochu šetřily. Zdobila je totiž soustava průstřihů v oblasti dekoltu, vnadná Jitka tak ze svých ňader dle mnohých pozorovatelů odhalila zbytečně mnoho. Jistě se ale najdou i fanoušci jejího zářivě růžovočerveného přiléhavého modelu a její manžel Petr Čadek (44) tehdy také nevypadal nijak pobouřeně.

Vize nechvalné budoucnosti podle Aleny Dolákové

Další z nechvalně hodnocených tváří, které se rády předvedou v předsálí Thermalu nebo na Moët párty, je herečka Alena Doláková (33), kterou znáte například ze Svěrákových Tří bratrů, kde ztvárnila roli nesnesitelné Holeny. V roce 2018 svým stříbřitým neforemným modelem předpověděla nemilý osud podobně naducané blankytné róby Jitky Čvančarové, která sklidila kritiku o několik let později.

Aleně stříbrná nádhera připomínající zmačkaný alobal přidala kila a dekolt také neudržela v patřičně lichotivém tvaru. Podobně neúspěšně se herečka popasovala s výběrem šatů i o rok dříve, kdy jí učarovaly černé prádlové šaty s krajkovým detailem v dekoltu sahající těsně pod zadeček, který kryl delší zadní díl suplující sukni. Ač to zní poněkud lákavě, výsledek už tak dokonalý nebyl a sklidil spíše zdvižená obočí.

Drobný odklon od dokonalosti "umí" i Aňa Geislerová

Ukročit stranou dovedou i ostřílené módní ikony. Herečka Aňa Geislerová (47) platí za jednu z nejlépe oblékaných žen u nás a i ve Varech většinou bez zaváhání obsazuje nejvyšší příčky žebříčku nejlépe oblečených hvězd. Její festivalová retrospektiva ale nabízí i několik módních přešlapů. Nicméně nutno podotknout, že je jich spíše poskrovnu.

Jedním z nich byl třeba podivně přezdobený lurexový outfit s rozparkem a průstřihy z roku 2016. Příliš neoslnila ani upjatým modelem s dlouhými rukávy a průstřihem suplujícím dekolt v roce 2017. Jinak je ale věrná své pověsti a ve většině případů reprezentuje svou image skvěle oblékané celebrity na jedničku.

Sexy zrzka Vica Kerekes a její balanc na hraně (ne)vkusu

To herečka Vica Kerekes (42) má z karlovarského červeného koberce na kontě hned několik nelichotivých zářezů. V roce 2011 nemile překvapila v divně zelených krajkových šatech, které jí neseděly barvou ani střihem. Rok 2014 zase přinesl kritiku za neforemné černé šaty s odhalenými pažemi, které Vice přidaly několik kilo navíc, přičemž jí vůbec neseděly v oblasti živůtku. Dílo zkázy tehdy herečka dokonala nadměrným zlatým psaníčkem.

Na tyto a další karlovarské módní přešlapy se můžete podívat ve fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články