Zralá móda z Karlových Varů: Takhle si festival podmanily dámy v nejlepších letech

Zralá móda z Karlových Varů: Takhle si festival podmanily dámy v nejlepších letech
Zdroj: Profimedia
Mezi slavné ženy, které rozbouřily stojaté vody festivalu ve Varech, patří bezpochyby herečka Pavla Tomicová (60). Nejenže výrazně zhubla, že ji málokdo poznal, ale také vynesla krásné modro-bílé šaty s květinovým motivem, ve kterých byla nepřehlédnutelná.Pavla Tomicová nesměla chybět na křtu knihy Moje máma Jana Brejchová, kde se setkala s Dagmar Havlovou a Jiřinou Bohdalovou.Jiřina Bohdalová patřila k nejstarším hostům festivalu. Hned při dvou příležitostech jsme ji zastihli v této fialkové róbě od Osmanyho Laffity. Usměvavé herečce to v ní nesmírně slušelo. Také paní Dagmar byla jako vždy elegantní, tentokrát v orientálně vzorovaných šatech od Beaty Rajské.Jiřina Bohdalová a její druhý outfit, jehož základem jsou fialkové šaty. Garde jí dělal vnuk Marek.+ 9 fotek+ 10 fotek

Nejen mladé dámy, ale i ty v nejlepších letech byly ozdobou filmového festivalu v Karlových Varech. Zapomeňte nyní na nekonečné rozparky, odhalená bříška, propastné výstřihy a větší než malé množství odhalené kůže, tyto slavné ženy mají daleko rafinovanější způsob, jak na sebe upoutat pozornost! Představujeme vám deset zralých dam, které si s módou poradily na výbornou.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 09. 07. 2022 19:30

I když věkově překročily šedesátku, pořád mají světu co nabídnout. Jiřina Bohdalová, Veronika Žilková, Eliška Balzerová a spol. zavítaly na filmový festival do Karlových Varů a v plejádě odhalených hvězd v extravagantních outfitech se rozhodně neztratily.

Jiřina Bohdalová vsadila na barvy

Herecká stálice Jiřina Bohdalová (91) představila na festivalu hned čtyři outfity. Nejvíce jí lichotil ten z Unicredit párty v podobě fialkových šatů z dílny Osmanyho Laffity, které ozvláštnila krajkovým přehozem. Ani Jiřina, podobně jako třeba britská královna Alžběta II. (96), se nebojí barev a ví, že je mohou s grácií vynést i dámy jejího věku. Proto jsme ji v Karlových Varech mohli zastihnout také v již zmíněných šatech a pestrobarevném plášti, v nichž vyrazila na červený koberec po boku svého vnuka Marka Ciccottiho (35).

Dagmar Havlová zářila v šatech od Beaty Rajské

Pozadu nezůstala ani Dagmar Havlová (69). Na Unicredit párty oblékla lahvově zelené šaty s orientálním potiskem, které pro bývalou první dámu ušila Beata Rajská. O něco usedlejší oděv pak zvolila na křest knihy Moje máma Jana Brejchová, jejíž autorkou je dcera české Brigitte Bardot Tereza Brodská (54). Dagmar zde zaujala elegantními béžovými šaty.

Odvázaná Veronika Žilková a elegantní Andrea Bartošková

Čerstvá šedesátnice Veronika Žilková si jako jedna z mála zralých dam dovolila odhalit ramena. A rozhodně to nebylo na škodu. Na tiskovou konferenci k filmu Spolu dorazila v dlouhých pestrých šatech se špagetovými ramínky a žabičkovaným živůtkem. Jako antická bohyně pak vypadala díky dlouhým bílým šatům po boku své dcery Korduly Stropnické (16) na obnovené premiéře filmu Zapomenuté světlo.

Módní ikonou byla, je a bude samozřejmě také manželka prezidenta festivalu Andrea Bartošková (69). Ta na slavnostním zahájení v hotelu Thermal zazářila ve nádherné šifonové róbě.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články