Bláznivá psaníčka: Nejdražší lego světa, čtyřnohý mazlíček na míru nebo obří mušle vyvedená ve zlatě

Bláznivá psaníčka: Nejdražší lego světa, čtyřnohý mazlíček na míru nebo obří mušle vyvedená ve zlatě
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/koláž Lifee

Kreativita je bezbřehá. A v módě to platí dvojnásob. Důkaz v podobě neuvěřitelně kreativních, i když většinou patřičně bláznivých a pro mnohé naprosto neakceptovatelných minikabelek, najdete v naší fotogalerii. A je to tentokrát vskutku nevídaná podívaná!

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 30. 04. 2023 09:00

Když jsme se v redakci před pár týdny upřímně bavily a také podivovaly nad úspěchem psaníčka, které připomíná holuba, segment pouzdrových kabelek, jež poutají pozornost nejen dokonalým provedením nebo aktuálním trendy stylem, nás začal trochu víc zajímat.

Holubí psaníčko opěvuje neoblíbeného opeřence

Oblibě a masivní touze po zmíněném psaníčku, které vzniklo metodou 3D tisku a věrně napodobuje nechvalně proslulého opeřence, pomohla představitelka hlavní role v seriálu Sex ve městě Sarah Jessica Parker (58). Když se s holoubkem v podpaží objevila na snímcích z natáčení série A jak to bylo dál..., vmžiku se pouzdrový pták vyprodal. Teď hlásí tento model návrat “na pulty” a uvidíme, jak dlouho se v nabídce luxusních módních butiků a e-shopů udrží tentokrát. Tímto slavným holubem od JW Andersona to ale jen začíná…

Segment bláznivých pouzdrových kabelek je vhodným prostorem pro neuvěřitelně kreativně, ale i dosti bláznivě zpracované párty doplňky. Proč ne, právě párty look, stejně jako divočejší společenská příležitost s tímto dress codem, nabízí prostor pro extravaganci i neobvyklé způsoby stylingu a sebeprezentace. A že má tahle kategorie mnoho nadšených příznivců, o tom svědčí široká nabídka vesměs nákladných kousků, kterými jejich nová majitelka (či majitel) způsobí zaručený poprask.

Je libo zmenšeninu čtyřnohého mazlíčka?

Někdy se autoři takových kreativních doplňků inspirují v přírodě, jindy je jejich námětem předmět běžného použití či konkrétní mazlíček. Jako v případě štrasem obsypaného pouzdrového psaníčka v podobě pejska, kterého byste od originálu málem nerozeznali. Taková kabelka pochází z dílny návrhářky luxusních doplňků Judith Leiber, která se inspirovala dobrmanem Pyrem modelky Kendall Jenner.

Na první pohled sice luxusní ztělesnění tohoto čtyřnohého přítele evokuje spíš subtilnější rasu, hlavním parametrem tohoto skvostu je ale vedle luxusního zpracování také cena. A vězte, že si v ničem nezadá s nejluxusnějšími modely kabelek z běžné stylové škály. Pejsek Judith Lieber se honosí cenovkou 176 000 Kč a podobě nákladné jsou i jiné její výtvory.

Na párty s činkou nebo kostičkou lega

Ve zvířecí říši mohou inspiraci na novou kabelku hledat i milovníci divoké přírody. Co třeba taštička ve tvaru obří lastury nebo perly? Na své si ale přijdou i milovníci spotřebních předmětů. V dlani můžete třímat například věrnou napodobeninu budíku nebo činky. Superluxusní zpracování klasické kostičky lega v podobě clutch psaníčka z módního domu Chanel se řadí k suverénně nejdražším extravagantním modelům vůbec.

Tak co, vybrali byste si? A pokud vás na podobné modely neužije, náš výběr bláznivých kabelek vás alespoň pobaví.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články