Stylové královny karlovarského festivalu: Geislerová, Plodková či Ramba udávají trendy posledních deseti ročníků

Nejlépe oblékané ženy karlovarského festivalu: Geislerová, Plodková a Ramba udávají trendy a jen málokdy šlápnou vedle
Zdroj: Herminapress/ koláž Lifee
Ukázková elegance v podání Ani Geislerové a modelu od Moniky Drápalové.Velkou večerní, která nekřičí zdobností, přesto umí ohromit, připravila Aně Geislerové pro slavnostní zahájení v roce 2018 návrhářka Ivana Mentlová. O doprovod se herečce na snímku postarala její kolegyně Alena Mihulová a také jí to velmi slušelo.Duo Plodková a Schneiderová na společném snímku demonstruje, že si s elegantními outfity velmi dobře rozumí. Každá po svém, přesto perfektně upraveny pro červený koberec.I samostatně to ale oběma dámám velmi sluší. Taftová róba na jedno rameno sice působí stroze, se stylem křehké blondýnky ale nesmírně ladí.+ 10 fotek+ 11 fotek

Nejhorší outfity z uplynulých ročníků filmového festivalu v Karlových Varech už prostor dostaly, je tedy na čase připomenout si i zářné modely slavných hostů. Které šaty a jejich nositelky zanechaly největší dojem? A kdo si v oblékání na červený koberec vede nejlépe? Více objevíte ve fotogalerii, kterou pro vás sestavila módní redaktorka Jana.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 29. 06. 2023 08:00

Celebrity, které se účastní společenských akcí spojených s karlovarským filmovým festivalem, se vedle překvapení v podobě zahraničních hostů rok co rok bez větších obměn opakují. Není tak na nich problém pozorovat nejen vývoj jejich stylu, ale často i modely patřící na první i poslední příčky pomyslného žebříčku vkusu. Pouze některé známé tváře okupují přední pozice takřka bez zaškobrtnutí a jejich outfity ostře sledovanou promenádu po červeném koberci příjemně zdobí.

Proslulá elegance půvabné Ani Geislerové

Jednoduchý, ale obvykle víc než dokonalý styl razí už léta herečka Aňa Geislerová (47). Archetypem jejího vkusu byl model ze zahájení festivalu v roce 2019, kdy se představila v černé zavinovací smokingové róbě od Moniky Drápalové. Dokonale elegantní šaty doplnila o vlny, které načechraly její standardní zrzavé mikádo, outfit tak posunula ještě o příčku výš, skoro jako by vystoupila z některého z filmů z třicátých let.

O rok dříve zase vynesla jednoduchou drapovanou šifonovou róbu v šedivé barvě od návrhářky Ivany Mentlové, kterou doplnila o ikonické psaníčko Knot značky Bottega Veneta v prodloužené verzi a opět stylově nezaváhala. A tak bychom mohli, s drobnými ústupky stranou v dřívějších letech, ve výčtu dokonalých modelů rudovlasé herečky pokračovat ještě dlouho.

Plodková a Schneiderová, stylové stálice nejen z Varů

Ve šlépějích dokonalosti ale kráčí i další známé tváře. Svými outfity obvykle zaujmou herečky Jitka Schneiderová (50) či Jana Plodková (41). A přestože dovedou mistrně stylově kličkovat, výsledek obvykle stojí za povšimnutí. Jana miluje romantizující jednoduché róby podtrhující ženské tvary s něžným akcentem v podobě transparentních materiálů, aplikací v podobě kvítků, třpytivých flitrů a jiných svůdných maličkostí. Jitka často sahá po strohém stylu, kombinaci kalhot se sexy živůtkem nebo po Řeckem inspirované říze, vždy ale její modely doprovází napětí a dramatický akcent.

Křehká krása Hany Vagnerové či Terezy Ramby

To usměvavá divoženka Hana Vagnerová (40), které je vždy na pozicích před fotografy doslova plno a roli hvězdy si se vší graciézností a dívčí hravostí užívá, poslední roky inklinuje k sexy střiženým křivkám či vyladěným lehoučkým materiálům a pravidelně boduje mezi nejlépe oblékanými celebritami i mimo červený koberec.

Mezi stylové královny se v posledních letech stále častěji řadí i herečka Tereza Ramba (33). Naposledy díky neposednému hlubokému výstřihu, ve výběru jejích nejlepších outfitů najdeme ale i sofistikovanější a lépe padnoucí kousky, které stojí za bližší prozkoumání.

Na tyto i další nej modely z karlovarského filmového festivalu se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články