Trendy účesy na léto: Přirozené vlny, mikáda, rovné ofinky a hlavně pěšinka uprostřed

Trendy účesy na léto: Přirozené vlny, mikáda, rovné ofinky a hlavně pěšinka uprostřed
Zdroj: Se souhlasem M Consulting, GIOVANNI GIANNONI/koláž Lifee
Na přehlídce Louis Vuitton měly modelky velice přirozené účesy. Přírodní kudrlinky bez větší úpravy. Kratší účes z vlnitých vlasů. Napůl mikádo a napůl dlouhé vlasy s velkou ozdobnou čepicí. + 21 fotek+ 22 fotek

Módní přehlídky určují trendy nejen co se týče oblékání, ale také vlasů a líčení. Nedávno proběhla přehlídka luxusní značky Louis Vuitton, která se konala na ostrově Bella, a s ročním předstihem se zde ukázalo, co bude trendy v létě 2024. Nechte se inspirovat účesy ze slunné Itálie.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 29. 05. 2023 12:50

Přehlídka plná přirozených účesů nesla název Cruise, tedy plavba. Vlasy modelek tak byly často načechrané mořským vánkem. 

Pěšinka uprostřed

Celou přehlídku a poslední trendy ovládla pěšinka uprostřed hlavy. Aktuálně se i na sociálních sítích objevují videa, kde si mladší generace dělá srandu z mileniálů, kteří se prý poznají podle toho, že mají pěšinku na straně. To je podle mladých už out a znovu si máme vlasy rozdělit přesně napůl. Inspiraci na účesy tohoto typu najdete v galerii.

Nesmrtelné mikádo

Jestli existuje jeden účes, který nikdy nevyjde z módy, bude to jednoznačně mikádo. I na přehlídce u jezera Maggiore v Itálii bylo k vidění několik různých střihů a hlavně stylingů mikád. Dokonce i čtyři slavné dámy přišly na přehlídku v mikádu, jak se můžete přesvědčit ve fotogalerii. Vzhledem k tomu, že šlo o herečky z Austrálie, Itálie, Francie i USA, je vidět, že kadeřníci po celém světě od tohoto účesu jen tak ustoupit nehodlají.

Přirozené vlny

Třetím společným rysem účesů z přehlídky byly vlny. Modelky měly účesy přirozené, tudíž byly k vidění jak jemné vlny, tak i parádní kudrlinky. Styling byl vždy velmi jemný, jako by kadeřníci do vlasů ani nezasahovali. S vlnami se objevovaly i ofinky, které se také vrací na výsluní.

Přehlídku modelů s až mytickými prvky původně hostily borromejské barokní zahrady. Modelky se tak zpočátku stylově procházely oblázkovými stezkami napříč zahradami přiléhajícími k paláci, vlivem nepřízně počasí ale nakonec přehlídka zakotvila i v okouzlujících interiérech této barokní stavby ze 17. století, do které její někdejší majitel Gilberto V. Borromeo zval i Napoleona Bonaparte s chotí. Autorem kolekce je kreativní ředitel značky Nicolas Ghesquière.

Nechte se inspirovat účesy z přehlídky.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články