Móda z přehlídky luxusu: Cate Blanchett s nepřehlédnutelnými rukávy, Emma Stone v háčkovaném setu

Móda z přehlídky luxusu: Cate Blanchett s nepřehlédnutelnými rukávy, Emma Stone v háčkovaném setu
Zdroj: Se souhlasem M Consulting, GIOVANNI GIANNONI/koláž Lifee
Nejvýraznější ambasadorka značky, australská herečka Cate Blanchett.Přehlídka přilákala také francouzskou hereckou legendu Catherine Deneuve.V publiku nechyběla ani italská módní ikona Chiara Ferragni.V bílém setu košile a kalhot dorazila americká moderátorka Oprah Winfrey.+ 26 fotek+ 27 fotek

Ostrov Bella na severoitalském jezeře Maggiore stylově hostil přehlídku módního domu Louis Vuitton představující Cruise kolekci pro rok 2024 navrženou módním ředitelem značky Nicolasem Ghesquièrem. A nechyběla  na ní řada světoznámých osobností v čele s moderátorkou Oprah Winfrey (69) nebo herečkou Cate Blanchett (54).

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 26. 05. 2023 08:00

Obvykle okupují známé tváře spíše sousední jezero Como, které patří k velmi oblíbeným dovolenkovým destinacím, tentokrát ale zavítaly na ostrov Bella na méně známém a klidnějším místě - jezeře Maggiore.

Většinu rozlohy tohoto nevelkého ostrůvku zabírá palác a přilehlé zahrady, které se tentokrát staly kulisami pro představení nejnovějších modelů z tzv. Cruise kolekce značky Louis Vuitton. Ta měla za cíl uvést nejnovější várku trendů, kterou módní gigant spadající pod luxusní koncern LVMH hodlá inspirovat svět módy v následujícím roce, a příznivci, známé tváře i významné osobnosti ze světa showbyznysu si takovou podívanou nemohly nechat ujít.

Barokní kulisy neohrozila ani nepřízeň počasí

Přehlídku modelů s až mytickými prvky původně hostily borromejské barokní zahrady. Modelky se tak zpočátku stylově procházely oblázkovými stezkami napříč zahradami přiléhajícími k paláci, vlivem nepřízně počasí ale nakonec přehlídka zakotvila i v okouzlujících interiérech této barokní stavby ze 17. století, do které její někdejší majitel Gilberto V. Borromeo zval i Napoleona Bonaparte s chotí. Tentokrát si hosty vybral autor nové kolekce, kreativní ředitel značky Nicolas Ghesquière, a v publiku se to hemžilo známými jmény. Nechyběly samozřejmě obvyklé ambasadorky značky.

Australská herečka Cate Blanchett dorazila poté, co se na filmovém festivalu v Cannes představila hned v několika modelech tohoto módního domu, a nechyběly ani další tváře s LV úzce spojené. V zahradách paláce tak bylo možné zahlédnout francouzskou herečku Catherine Deneuve, moderátorku Oprah Winfrey nebo italskou módní návrhářku a influencerku Chiaru Ferragni (36).

Blanchett v koktejlkách ke kolenům, Winfrey v bílé

Cate Blanchett se u naddimenzovaného loga, kde hosté pózovali fotografům, představila v koktejlových šatech ke kolenům s odhaleným dekoltem a nadýchanými balónovými rukávy z kůže zdobené malovanými motivy a třásněmi. Střih šatů kompletně odhaloval také záda známé herečky, přesto působil decentně a svěže.

Oprah Winfrey zase sáhla do kufru s logem LV pro nadměrnou košilovou blůzu ke kolenům, kterou doplnily kalhoty ze stejného materiálu ozvláštněné o nápadný prvek - lampasy. Křivky svému vzdušnému outfitu vymodelovala pomocí dlouhatánského koženého pásku. Dáma Catherine Deneuve (79) vsadila na žakárový plášť se širokou légou a pohodlně střižené kalhoty, Jennifer Connelly (52) zase svou volbou šatů zopakovala ikonický střih modelu své kolegyně Blachett, tentokrát ale v křehce vyhlížejícím vyšívaném podání ze saténu.

Ferragni pro změnu sáhla po nadměrném saku a kožené mini. Mezi hosty se objevila také herečka Emma Stone (34) v jednoduchém háčkovaném setu.

Jak vypadaly modely, které reprezentují nastupující trendy, a kdo z dalších hvězd se na ostrově Bella objevil? Podívejte se do naší fotogalerie.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články