Hvězdy na módní přehlídce: Tereza Maxová se sladila do černé s mámou, Jitku Schneiderovou doprovázela dcera v trendy vestičce

Hvězdy na módní přehlídce: Tereza Maxová se sladila do černé s mámou, Jitku Schneiderovou doprovázela dcera v trendy vestičce
Zdroj: Renata Bušková/koláž Lifee
Topmodelka Tereza Maxová vyvedla na módní přehlídku maminku. Dámy se sladily do černé barvy, Alena Maxová rozsvítila outfit zelenou kabelkou.Tereza Maxová v outfitu od návrhářky Zuzany Kubíčkové.Módní přehlídka přilákala také herečku Jitku Schneiderovou s dcerou Sofií. Ta oblékla džíny a pánskou vestičku.V denimu přišel na módní přehlídku také nejstarší syn Daniely Peštové Yannick.+ 13 fotek+ 14 fotek

Módní přehlídka návrhářky Zuzany Kubíčkové a Borise Krále přilákala velké množství známých osobností. Mezi hosty nechyběla modelka Daniela Peštová (52), která přišla v doprovodu syna Yannicka (27), modelka Tereza Maxová (51) s maminkou nebo herečka Jitka Schneiderová (50), jež do společnosti přivedla dceru Sofii (17). Jak jim to slušelo?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 23. 05. 2023 10:15

Módní přehlídka, kterou moderovali Emma Smetana (35) s Jordanem Hajem (34), byla pro mnohé známé tváře dobrou příležitostí se hezky obléknout a vyrazit do společnosti se svými nejbližšími. Posvítíme si společně na to, jak to zvládly.

Tereza Maxová se sladila do černé s maminkou Alenou

Topmodelka Tereza Maxová se s maminkou Alenou sladila do elegantní černé barvy, přičemž Alena Maxová své šaty rozzářila zelenou kabelkou a zlatými doplňky. Namísto lodiček na vysokém podpatku obula slušivé lesklé černé balerínky.

Modelka pak tematicky zvolila model od návrhářky Zuzany Kubíčkové, aby ji tak v její velký den podpořila. Černý flitrovaný overal s dlouhými rukávy je v části pasu doplněn o černé peří, ramena zůstávají holá.

Jitka Schneiderová s neformální dcerou Sofií

Herečka Jitka Schneiderová se netají tím, že dcera Sofie je její spřízněnou duší. Sedmnáctiletá slečna už s mámou hraje v divadle, není proto divu, že ji také začíná doprovázet na společenské akce. Zatímco Jitka oblékla na módní přehlídku černo-bílé krajkované koktejlky s dlouhými rukávy a černé lodičky s otevřenou špičkou, Sofie Anna Švehlíková zvolila neformálnější outfit - džínové kalhoty, bílé tenisky a šedivou pánskou vestičku. Tvarem obličeje Sofie svoji mámu nezapře, byť zatím oproti ní nosí méně elegantní oblečení.

Daniela Peštová zářila v černo-bílé kombinaci

Také topmodelka Daniela Peštová se na módní přehlídce blýskla doprovodem. O garde se jí postaral nejstarší syn Yannick Fausto. Ten, stejně jako Sofie Anna, oblékl potrhané džíny hiphopového stylu, bílé tričko, černou mikinu s kapucí, nezbytnou kšiltovku a růžové sluneční brýle. Daniela měla na sobě elegantní černé kalhoty, které doplnila černo-bílými lodičkami, sněhově bílou košilí a perlami. Jako doplněk si vybrala hnědou koženou kabelku luxusní italské značky Bottega Veneta.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články