Netradiční doprovody slavných ve Varech: Bohdalová vyvedla vnuky, Rolins ukázala krásnou dceru a za Bartošku zaskočil syn

Netradiční doprovody slavných ve Varech: Bohdalová vyvedla vnuky, Rolins ukázala krásnou dceru a za Bartošku zaskočil syn
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Ne všechny celebrity vzaly při slavnostním zahájení filmového festivalu v Karlových Varech na červený koberec své drahé polovičky. Bývalá první dáma Livia Klausová se například pochlubila šestnáctiletým vnukem Vojtěchem......a mladším synem Janem.Za indisponovaného prezidenta filmového festivalu Jiřího Bartošku zaskočil před Thermalem syn Janek. Vedle maminky Andrey mu to moc slušelo.Jan a Andrea Bartoškovi si zahájení určitě užili.+ 9 fotek+ 10 fotek

Nejen své drahé polovičky představily známé tváře na slavnostním zahájení 57. ročníku karlovarského filmového festivalu. Zatímco filmové legendě Jiřině Bohdalové dělali společnost vnuci, zpěvačka Dara Rolins se na červeném koberci objevila s dcerou Laurou Homolovou a místo indisponovaného prezidenta festivalu Jiřího Bartošky zaskočil po boku své maminky Andrey syn Janek.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 30. 06. 2023 21:45

Stále energickou Jiřinu Bohdalovou doprovázejí vnuci do společnosti pravidelně. Se starším Markem například vyrazila pogratulovat k 79. narozeninám Felixi Slováčkovi, na západ Čech pak dorazila pro jistotu i s mladším Vojtěchem, který se podle jejího vyjádření pro deník Blesk brzy chystá do chomoutu. "Už to nebude trvat dlouho, možná skoro týden, a bude to paní Stašová," pronesla na adresu Vojtěchovy snoubenky. Marek pochází z manželství Jiřininy dcery Simony Stašové s Italem Eusebiem Ciccotim, Vojtěcha pak Simona vychovávala se třetím manželem Pavlem Skřípalem.

Za Bartošku zaskakoval syn, Rolins ukázala krásnou dceru

S doprovodem syna Janka se musela v pátek spokojit Andrea Bartošková, neboť její muž Jiří se stále zotavuje z komplikované virózy, která ho nedávno upoutala na nemocniční lůžko. Na slavnostním zahájení sice prezident festivalu nechyběl, ale promenádu na červeném koberci si raději nechal ujít.

O velké pozdvižení se postarala také zpěvačka Dara Rolins, která dorazila před Thermal s patnáctiletou dcerou Laurou Homolovou. Oběma ženám to na první pohled velmi slušelo a skoro to vypadalo, jako by si slavnostní večer přišly užít sestry.

Tři generace Klausů na červeném koberci

O dvě generace mladší doprovod si vedle Bohdalové zvolila do Varů i manželka bývalého prezidenta Václava Klause Livia, která se na červeném koberci představila se šestnáctiletým vnukem Vojtěchem, synem Václava Klause mladšího. Do party přitom vzali ještě Vojtova strejdu a zároveň Liviina mladšího syna Jana Klause.

Mikluš vyvedl maminku, Mihulové dělala společnost dcera

To herec Robert Mikluš zamířil ve výběru doprovodu o generaci výš a na festival vzal maminku. Ač není Zdeňka Miklušová ve vysoké společnosti častým hostem, rozhodně nevypadala nervózně. "Už jsem si zvykla," pokrčila rameny v rozhovoru pro Blesk.

S dcerou často vyráží mezi lidi herečka Alena Mihulová a ani karlovarský festival nebyl výjimkou. S Karolínou Kachyňovou se okatá herečka sladila do černo-bílé, přičemž známá expertka na sociální sítě jako tradičně zvolila oblek. Jsem vždycky jen doprovod, takže vyrážím v něčem, v čem se mohu pohybovat a otevřít dveře od taxíku, kamkoliv odběhnout a něco zařídit, kleknout si a pomoci třeba s botami,“ svěřila se před časem magazínu Lifee.cz Kachyňová.

Na tyto a další netradiční páry ze zahájení karlovarského festivalu se můžete podívat do naší fotogalerie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články