České krásky inspirují svým stylem: Simona Stašová v oversize šatech a Gabriela Heclová ve zlatě

České krásky inspirují svým stylem: Simona Stašová v oversize šatech a Gabriela Heclová ve zlatě
Zdroj: Profimedia, Herminapress/koláž Lifee
Herečka Simona Stašová vítala hosty tiskové konference v Divadle Lucie Bílé v šatech camel barvy s tříčtvrtečními rukávy.Právě camel odstín je podle všeho u celebrit hitem podzimu a Simoně Stašové navíc perfektně ladí s ikonickými zrzavými vlasy. Do camel pleteniny se zahalila také playmate Bára Mottlová. Podzimní šaty doplnila nude lodičkami a kabelkou Louis Vuitton v její typické barvě.Na další akci oblékla Bára Mottlová šaty s flitry, tentokrát ve verzi koktejlek. Šlo o znovuotevření prodejny s elektronikou.+ 14 fotek+ 15 fotek

Zimní měsíce si žádají teplejší materiály a ideálně dlouhý rukáv, což dobře vědí i známé české osobnosti. Zatímco Simona Stašová nebo Zuzana Bubílková sází na béžové camel odstíny, Jitka Kocurová nebo Gabriela Heclová se barev nebojí. Jaké další šaty letos slavné tváře oblékly nejen na večírky?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 26. 11. 2022 08:00

Podzimní a zimní modely by nás měly chránit a hřát v sychravém počasí, zároveň bychom se v nich měli cítit příjemně, elegantně a šik. Pro běžné denní nošení do práce letos hledejte inspiraci u Simony Stašové, Lejly Abbasové nebo Báry Mottlové, na večírku se ale můžete více odvázat v barvách tak, jak to předvedla jindy nenápadná Jana Bernášková nebo Pamela z Účastníků zájezdu Jitka Kocurová.

Simona Stašová v camel odstínu

Herečka Simona Stašová letos oslavila 67. narozeniny, ale svou vitalitou hravě předčí i některé třicátnice. My se zaměřili na model, který oblékla na tiskovou konferenci k nové hře Třináct u stolu, kde ji mimo jiné zaskočila jedna nečekaná zpráva - byla totiž zapsaná do české knihy rekordů coby divadelní herečka hrající během jednoho roku největší počet hlavních rolí.

Stašová oblékla pohodlné šaty jednoduchého střihu v trendy odstínu velbloudí srsti, tedy camel. Její šaty jsou pro období podzim/zima praktické z více důvodů - mají tříčtvrteční rukávy a také prostorné kapsičky po stranách.

Pro účely tiskové konference je Simona Stašová doplnila elegantními hnědými koženými balerínkami do špičky, které ženám vizuálně přidávají centimetry - na podpatky si herečka podle všeho nepotrpí. Své zrzavé vlasy nechala vyčesat, což jí opticky přidalo několik dalších centimetrů navíc.

Zemité barvy Báry Mottlové a Zuzany Bubílkové

Camel, béžová, hnědá, olivová, to vše jsou barvy, které označujeme jako zemité a které můžeme kombinovat, jak nám srdce velí. Mají navíc tu příjemnou vlastnost, že sluší blondýnkám i brunetkám. Své o tom ví playmate Bára Mottlová, která na křest kalendáře oblékla klasiku v podobě camel zimních šatů, jež doplnila kabelkou Louis Vuitton v její typické tmavě hnědé barvě.

Dámy ovšem vědí, že pro zdůraznění pasu je žádoucí takové šaty přepásat. Správně to udělala Zuzana Bubílková a příjemnou podzimní klasiku předvedla také Lejla Abbasová.

Heidi Janků ví, že malé černé nic nezkazí

O malých černých zřejmě netřeba hovořit, jelikož jsou klasikou, kterou ve společnosti ani v práci nic nezkazíte. Největším překvapením uplynulého týdne však byla čerstvá šedesátnice Heidi Janků, která sice černé minišaty v kombinaci s kozačkami miluje, ale na své oslavě narozenin je chytře překryla zlatým bomberem v netypické délce ke kolenům. Jednoduché a přitom velmi chytré řešení, Heidi!

Pojďme se odvázat, velí Jitka Kocurová a Gabriela Heclová

Ale protože nám začíná advent a vánoční večírky, pojďme vypíchnout i několik momentů, kdy nás celebrity překvapily barvami a střihem. Hvězda filmu Účastníci zájezdu Jitka Kocurová vynesla do společnosti perfektně střižené koktejlky v zelené barvě, díky kterým byla v davu nepřehlédnutelná, mimo jiné díky netypicky fialovým lodičkám.

Herečka Gabriela Heclová se pro změnu blýskla v kině Lucerna, kde měla premiéru nová minisérie Král Šumavy. Oblékla pro tuto slavnostní příležitost extravagantní zlatou róbu od návrhářky Debbie Brown, která si ve své tvorbě na metalické odlesky potrpí. Podobné zlaté šaty nejsou špatnou volbou ani na vánoční večírek - jen si, dámy, představte, jak se v nich budete vedle vánočních stromečků a ozdob vyjímat.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články