Vlasová policie Honzy Kořínka z Varů: Třeštíková jako by utekla z techno party, překombinovaný účes Koktové i dokonalá Sandeva

Vlasová policie Honzy Kořínka z Varů: Třeštíková jako by utekla z techno party, překombinovaný účes Koktové i dokonalá Sandeva
Zdroj: Renata Bušková/Honza Kořínek/koláž Lifee
"Mladá herečka Sara Sandeva zraje jako víno a je radost to pozorovat. Moc mě baví, že jako jedna z málo vsadila na přirozenost. Podpořila své vlnité vlasy a dala jim vyniknout," chválí účes Honza Kořínek. Sara Sandeva pyšně ukazovala své přirozeně vlnité kadeře na zahájení MFF KV 2023."Herečka Aňa Geislerová byla podle mě za hvězdu zahájení Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Jako jedna z mála mě potěšila a ani jednou drobností nezklamala. Vše bylo dokonalé. Její účes jen podtrhuje celkový look a týmovou práci. Objemné hladké vlny jsou v trendu a oblíbená herečka je vynesla jako v Hollywoodu," uvádí Honza Kořínek v hodnocení. Aňa jako hollywoodská hvězda v róbě, která evokuje pivní pěnu a je z dílny Jakuba Polanky. + 16 fotek+ 17 fotek

Nejen práce módních návrhářů, ale i vizážistů a kadeřníků, dělá ze zahájení filmového festivalu v Karlových Varech událost roku. Na červeném koberci se při otevření 57. ročníku MFF KV ukázali slavní v neskutečných modelech, ale dnes se zaměříme na jejich vlasy. Kadeřník Honza Kořínek pro Lifee.cz zhodnotil vlasové kreace z nejzásadnějšího večera festivalu ve Varech.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 01. 07. 2023 10:30

Oblíbený kadeřník Honza Kořínek pro Lifee.cz připravil vlasové zpravodajství a jako první se podíváme na slavné dámy na červeném koberci při zahájení MFF KV 2023.

Kdo se honosil nejlepším účesem a komu by víc slušel jiný styling? Přečtěte si komentář vlasového experta Honzy Kořínka, který zhodnotil deset účesů slavných dam.

Dokonalé účesy Geislerové a Sandevy

Herečka Aňa Geislerová (47) byla podle mě za hvězdu zahájení 57. mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Jako jedna z mála mě potěšila a ani jednou drobností nezklamala. Vše bylo dokonalé. Její účes jen podtrhuje celkový look a týmovou práci. Objemné hladké vlny jsou v trendu a oblíbená herečka je vynesla jako v Hollywoodu.

Mladá herečka Sara Sandeva zraje jako víno a je radost to pozorovat. Moc mě baví, že jako jedna z málo vsadila na přirozenost. Podpořila své vlnité vlasy a dala jim vyniknout. Já osobně ji znám ve vlasech spíše vyfoukaných dohladka, ale tenhle look mě moc baví a tleskám.

Vlny podle Plodkové (41) a Čvančarové (45)

Obě tyto populární herečky vynesly look, který jsem na zahájení festivalu očekával. Trendy rozčesané vlny, které ale drží tvar a jsou vytvarované a zalakované, tak aby vydržely celý večer. Jak je vidět, tento styling svědčí jak blondýnám, tak brunetám a nebrání v jeho vynesení ani žádné tělesné křivky. Obě ženy jsou krásné. Mají hezké lesklé a na pohled zdravé vlasy. Gratuluji. V jednoduchosti je někdy síla.

Drdol s twisty Daniely Peštové 

Topmodelka Daniela Peštová (52) na zahájení festivalu rozhodně zazářila. Vše bylo dokonale sladěné. Musím ale přiznat, že když jsem viděl její účes z jiných úhlů než zepředu, byl jsem trochu překvapen. Twisty bych já osobně k tomuto looku nevolil. Trochu mi pak účes připomínal „markeťáky“ z devadesátek (pozn. účesy moderátorky Markéty Mayerové, které vyšly i jako kniha). Daniele to na kráse neubralo. Je nádherná a noblesní, tak i tento look unese.

Utažené vlasy Dary Rolins

Slovenská diva Dara Rolins (50) se v Karlových Varech převedla v neobvyklém looku – utažené vlasy, které působí téměř až jako wet look mě moc baví – osobně bych se ale obešel bez takového množství přidaných klipů, které vlasy prodlužují až těsně nad zadek. Nepřijde mi to potřeba. Ale chápu, že červený koberec možná vybízí k přehnanosti, i přesto já bych v tomto případě volil, že méně je více…

Nepovedené looky Koktové a Třeštíkové

Musím se přiznat, že look Ornelly Koktové (30) mě dost překvapil. Rád bych chválil, protože je mi Ornella po zhlédnutí Výměny manželek sympatická, ale bohužel… Tento look se nepovedl. Vzadu drdol, zbytek vlasů rozpuštěn, rozdělen na pěšinku a v koncích pokus o vlnky – to už je podle mě trochu moc i na červený koberec. A ten snese hodně. Snad mi Ornella odpustí, ale myslím, že jí to více slušelo v jejích stories na instagramu v obyčejném culíku.

Myslím, že spousta z nás očekávalo, v čem letos dorazí spisovatelka Radka Třeštíková (42). Opět se jí podařilo překvapit, to se musí nechat. Mně tedy jen přijde, že si spisovatelka spletla tuto slavnostní událost s techno party. Zapletené copánky a ani celkový look mě nijak neoslovuje. Pardon.

Alena Mihulová a Karolína Kachyňová

Herečka Alena Mihulová (58) s dcerou Karolínou Kachyňovou (26) mě oslovily. Možná víc než pro vlasové stylingy, které se řadí do kategorie – hezký standard – v jednom případě drdol v týle, pár pramínků okolo obličeje a v druhém pouze klasické foukané, ale spíše pro jejich charisma a lásku, která je z nich cítit. Přijde mi to krásně dojemné - i to, jak se navzájem podporují. Těmto dvěma bych udělil titul sympaťandy zahájení MFF KV 2023.


Kdo je Honza Kořínek?

Během deseti let se Honzovi podařilo vybudovat oázu klidu v centru rušných Královských Vinohrad v Praze. Jeho Hair studio Honza Kořínek patří mezi oblíbená místa nejen úspěšných žen, podnikatelek, lékařek, novinářek, hereček nebo moderátorek, ale i všech dalších žen. A hrstky mužů. Honza je poctivec se srdcem na pravém místě a pro své klientky by se rozdal. Preciznost a profesionalita je samozřejmostí. Úcta a pokora dotváří celkový dojem z jeho práce a přístupu k ní. Jako český vítěz prestižní kadeřnické soutěže L´Oréal Styl and Colour Trophy byl Česko reprezentovat v Paříži. Stál i ze velmi úspěšným pořadem o proměnách a společně se svým týmem našel „nové já“ pro stovky žen u nás.

Své vlasové kolekce už několikrát fotil a tvořil v zahraničí – Londýn, Paříž, Kodaň… Svůj um ale předvedl třeba i v Japonsku, Indii nebo Rusku. Několik let byl ambasadorem značky Kérastáse Paris pro Českou republiku. Jako umělec si čas od času létá v oblacích a až jednou hodí nůžky do šuplíku bude se věnovat bytovému designu anebo bude ve Španělsku pracovat v samoobsluze.


Na hodnocené účesy ze zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech se můžete podívat v galerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články