Trendy široké pásky: Hailey Bieber díky nim vystoupila ze své komfortní zóny, Naomi Cambpell je nosí pohodlně s teniskami

Trendy široké pásky: Hailey Bieber díky nim vystoupila ze své komfortní zóny, Naomi Cambpell je nosí pohodlně s teniskami
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/ koláž: Lifee
Luxusní maximalismus v podání značky Loewe. (19 000 Kč)Dostupnější, přesto stejně nepřehlédnutelná. Varianta širokého pásku od značky Guess za 1 830 Kč.Minimalismus, to je synonymum pro ikonický vázací pásek značky Isabel Marant. (9 600 Kč)Neokoukaný tvar s typickým zapínáním širokých modelů na úzký proužek s přezkou. (Little Liffner, 7 350 Kč)+ 11 fotek+ 12 fotek

Existují kousky, do kterých se vyplatí významněji investovat. Vedle základních stavebních prvků vašeho šatníku to jsou i vyladěné nadčasové doplňky, bez kterých žádný outfit nebude dokonalý. A řadí se k nim i široké pásky, které sice právě zažívají velmi úspěšné období, garantujeme vám ale, že se ve vaší módní výbavě zabydlí natrvalo.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 23. 06. 2023 08:00

Možná jste nikdy nákup pásku nepovažovaly za důležitý. Když si ale osvojíte způsob, jak s ním nakládat, stane se zaručeně jednou z vašich nejlepších investic. Dovede totiž rozehrát velice zajímavou hru s vaším aktuálním i univerzálním a nadčasovým šatníkem.

Při výběru se inspirujte u věhlasných módních jmen

Minimálně alespoň jeden výrazný široký opasek by se tak ve vašem módním arzenálu měl co nevidět zabydlet. Inspiraci můžete hledat u ikonických značek, jako je Alexander McQueen, Azzedine Alaïa, Isabel Marant nebo By Malene Birger. Jednoduché, precizně zpracované kožené kousky těchto zvučných jmen totiž  často “stojí modelem” i dostupnějším variantám z řetězců. A když se budete držet několika pravidel, můžete s nimi nadělat stejně tolik parády jako s luxusními předlohami, kterým holdují celebrity jako Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson, Karolina Kurkova nebo Hailey Bieber. 

Hailey Bieber rozehrála pro ni nezvyklou ódu na marnivost

Poslední jmenovaná, současná módní ikona dvacátnic a zakladatelka veleúspěšné kosmetické značky Rhode, proslulá fanynka minimalismu, podlehla zdobné vlně inspirované minulostí a zazářila s grandiózně pojatým páskem doplňujícím její opulentní Schiaparelli look jak vystřižený z módního časopisu z posledních dekád minulého tisíciletí.

Nosí se prořezávané motivy, korzetové tvary i strohá jednoduchost

Výrazné pásky, kterými bude radno se v následujících měsících štědře inspirovat, najdete vedle výše jmenovaných či zmíněného labelu Schiaparelli také v aktuálních kolekcích značky Louis Vuitton a tvůrci rozhodně materiálem nešetřili. Jednodušší look nabízí inspirace módními domy Bottega Veneta, By Malene Birger nebo Isabel Marant. Ultra oblíbenou a velmi líbivou variantu širokého, až korzetového pásku má ve svém portofoliu už několik let také značka Alaïa, která nese jméno tuniského návrháře Azzedinea Alaïi.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Louis Vuitton (@louisvuitton)

Prořezávané motivy široké kožené varianty korzetového pásku oslovily modelky Naomi Campbell, Karolinu Kurkovou i další známé tváře showbyznysu. Prohlédnout si je můžete v naší fotogalerii a najdete v ní také inspiraci z běžné sítě obchodů, kde se to širokými pásky letos také doslova hemží.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články