Stále populárnější červený náramek má skrytý význam! Chrání před zlem a nemocemi

Stále populárnější červený náramek má skrytý význam! Chrání před zlem a nemocemi
Zdroj: etsy.com

Všimli jste si u některých lidí červeného náramku uvázaného na levé ruce? Nejedná se pouze o módní doplněk. Jeho význam je mnohem hlubší!

Petr Jirsa
Petr Jirsa 06. 08. 2020 10:00

Stále větší oblibě se těší náramky zvané kabbalah tvořené z jedné či dvou červených nitek, leckdy doplněné o nejrůznější detaily z kamínků, oceli, ale i zlata a stříbra. Nosí se na levé ruce, aby byly blíže k srdci.  Traduje se, že slouží proti uřknutí a zlým silám. Nositel díky němu předchází nemocem a chudobě. Přitahuje štěstí a úspěch. Doporučuje se těhotným ženám a chrání jak matku, tak její plod. Stejně tak zabraňuje pozitivní energii, aby odcházela z vašeho těla. 

Sami si ho pořídit nemůžete

Aktivace jeho velké síla však není jen tak. Musí vám jej totiž uvázat někdo, kdo vás má od srdce rád. Nikdy se pak z ruky nesundavá, dokud sám neodpadne. V případě, že se sám rozváže, značí tím své přehlcení negativní energií. A pozor, aby náramek skutečně fungoval, nesmíte si jej pořídit sami. Musíte ho dostat darem. Jedině tak se budete moct těšit ze všech jeho pozitivních vlastností a on vám bude dobře sloužit.

Původ náramku

Kabbalah je součástí druhu židovské mystiky s názvem Kabala. Jedná se o směr v náboženství, při kterém se ten, kdo jej praktikuje, snaží oprostit od všedních starostí a příblížit svou duši k Bohu. Název se dá přeložit jako „přijímat” či „dostávat”. Náramek je skvělým módním doplňkem s přidanou hodnotou. Je však velmi důležité být niterně přesvědčen o síle jeho moci. Je velmi oblíbený i mezi celebritami. Nosí jej například Scarlett Johansson, Aston Kutcher, Madonna či Leonardo DiCaprio.

zdroj: wikipedia.cz, souloftravel.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články