Stylová i v dešti: Inspiraci, jak být za dámu i s deštníkem, najdete u moderátorky Amandy Holden i Kate Middleton

Stylová i v dešti: Inspiraci, jak být za dámu i s deštníkem, najdete u moderátorky Amandy Holden i Kate Middleton
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Britská moderátorka Amanda Holden je nepsanou královnou elegantního stylu do deště. Zde je jejích osm nejlepších outfitů.Jak vidno, zatímco oblečení mění jako na běžícím pásu, věrná naopak zůstává víceméně dvěma oblíbeným deštníkům.Tento černý například krásně zkombinovala s elegantními košilovými šaty.Nebo černými květovanými s odhaleným dekoltem.+ 5 fotek+ 6 fotek

Počasí v posledních dnech jen velmi vzdáleně připomíná slunečné léto. Spousta z nás tak řeší, co si vzít na sebe a neztratit přitom šmrnc. Inspirací nám budiž oblíbená britská moderátorka Amanda Holden (52). Jejím domovem je věčně propršený Londýn, a tak se umí se psím počasím vypořádat daleko lépe než například krásky ze slunné Kalifornie. Osm Amandiných nejvíce šik modelů do deště si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 30. 07. 2023 08:00

Amanda proslula nejen svými profesními schopnostmi, ale také například tím, že ráda chodí bez podprsenky. Další její předností je pak elegantní šatník, takže ji na ulici jen málokdy zastihnete v nedbalkách. A co víc, sympatická blondýnka je nepsanou královnou outfitů do deště. Vzhledem k tomu, že žije a pracuje v Londýně, s deštěm se potýká prakticky na denní bázi. A vypořádat se s ním zvládá na výbornou.

Deštník jako základ outfitu Amandy Holden

Dominantou Amandina dešťového outfitu je přirozeně paraple. Nejčastěji přitom vynáší dvě - jedno elegantní černé, které si rozumí s každým outfitem, a jedno veselé v barvách duhy. Podobným kouskem, tedy duhovým deštníkem, se chlubí dokonce i princezna z Walesu Kate Middleton!

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Amanda Holden (@noholdenback)

Šik i na horské túře

A že si Amanda Holden neumí poradit s nepřízní počasí jen v ulicích velkoměsta, dokazují fotky na jejím Instagramu. Do posledního detailu dotažený elegantní outfit, který zároveň nepostrádal funkčnost, vynesla například i na horskou túru.

Osm nejelegantnějších outfitů Amandy Holden do deštivého počasí si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články