Barbie outfity podle Margot Robbie: Oživlá panenka spustila trend sladké růžové od hlavy k patě

Barbie outfity podle Margot Robbie: Oživlá panenka spustila trend sladké růžové od hlavy k patě
Zdroj: Profimedia
Outfity Margot Robbie do detailu napodobují styl legendární panenky.Třpyt flitrů, sladce růžové tóny, luxusní značky. To je aktuální šatník novodobé Barbie, australské herečky Margot Robbie.Všechny odstíny růžové, jaké si jen dovedete představit. To je styl a módní směr legendární panenky. A teď i její filmové představitelky.Crop top s krajkovým prvkem by se v šatníku Barbie skvěle vyjímal. (Reserved, 399 Kč)+ 13 fotek+ 14 fotek

Je to sice především promo k jejímu novému filmu Barbie, aktuální módní styl herečky Margot Robbie (33) je ale víc než jen zábavnou a velmi hravou konotací na její nejnovější roli. Ještě než se dlouho očekávaný film vůbec dostal do kin, představitelka legendární panenky dokonale pochytila její ikonický styl. A neobejde se bez růžové do posledního vlákna jejích šatů, střevíčků i kabelek.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 10. 07. 2023 09:00

Už 20. července konečně odstartuje Barbiemánie v kinech. Právě na tento den je naplánována premiéra dlouho očekávaného snímku, ve kterém se to růžovými outfity, interiéry i exteriéry jen hemží. A australská krasavice si přeslazený styl legendární milovnice růžové, plastových bot a načechraných pudlíků doslova vzala za svůj.

Promo tour, se kterou Margot Robbie před premiérou objíždí jednu světovou destinaci za druhou, tak růžovými tóny postupně zaplavuje celý svět. A určitě byste se jí neměly vyhnout ani vy. Nemusíte do detailu naplňovat parametry milované i nenáviděné plastové krasavice. Alespoň něco přehnaně růžového ale v aktuálním šatníku rozhodně potřebujete!

Barbie v pantoflíčcích od Blahnika

Margot své vyladěné Barbie outfity tvoří především pod dohledem zkušeného týmu stylistů. A její modely se skutečně do posledního detailu snaží napodobit některé z existujících panenčiných outfitů. Jednotlivé růžové komponenty ale nesou vskutku věhlasná jména.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený People Magazine (@people)

V kufru Barbie z masa a kostí tak nechybí kousky od značky Versace, samozřejmostí je legendární sáčko Chanel v růžových tónech a na nohou nosí novodobá Barbie z masa a kostí samozřejmě další legendu - pantoflíčky od Manola Blahnika.

Růžová do každého šatníku. Vyberte si tu svou!

Suma sumárum, vlna obliby růžové pod taktovkou herečky, jež představuje nejnovější živoucí podobu legendární panenky, začíná nabývat obřích rozměrů. Vyhnout se tak v aktuálních kolekcích tomuto odstínu, navíc když Viva Magenta kraluje také letošním barevným trendům určovaným institutem Pantone, bude minimálně několik dalších měsíců ještě takřka nemožné. Takže se nebraňte a podlehněte. Najděte si ten, se kterým si po všech směrech budete rozumět a uvidíte, jak začnou růžové kousky ve vaší letní paletě módy i doplňků postupně přibývat.

Potřebujete propašovat do letní garderoby tuto výraznou barvu? Inspirujte se ve fotogalerii nejen luxusními přeslazenými outfity Margot Robbie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články