Hvězdná party ve Varech s dotykem rudé: Budková a Smetana zářily ve flitrech, Zea v odvážném crop topu

Hvězdná party ve Varech s dotykem rudé: Budková a Smetana zářily ve flitrech, Zea v odvážném crop topu
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Večerem provázela dvojka Emma Smetana a Jordan Haj, kteří byli vzorem předepsaného dress codu – Cocktail with touch of red. Slovenská zpěvačka a tanečnice Zea okouzlila v červeném kompletu s odhaleným bříškem.Zea dorazila v doprovodu partnera, úspěšného českého rappera Paulieho Garanda. Ten akcentoval červenou velmi vkusně páskem.Na červené party nechyběla redakce magazínu Lifee.cz – Markéta Behinová s rudým psaníčkem ve tvaru polibku a Veronika Nováková v plisované červené sukni. + 12 fotek+ 13 fotek

Vášnivě rudý karlovarský večírek přikazoval hostům koktejlový dress code s dotykem rudé. Modelka Tereza Budková (32) a moderátorka večera Emma Smetana (35) se kompletně zahalily do rudých flitrů a v červené přišla také zpěvačka Zea. Herec Jiří Mádl (36) přišel se sklenkou v ruce bez náznaku barvy, zatímco herec Tomáš Měcháček (44) snahu projevil alespoň rudým kapesníčkem v klopě. Jak to slušelo Lifee.cz?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 05. 07. 2023 15:00

Jak na večírku u hotelu Thermal poznamenal Marek Eben (65), žádný jiný drink nemá tak charakteristickou barvu. Od té se také odvíjel vášnivě rudý dress code večera, cocktail with touch of red, který vyvrcholil vystoupením DJe Nobody listen. Karlovarskému publiku zazpívali také moderátoři Emma Smetana a Jordan Haj (34).

Mezi pozvanými celebritami nechyběli herečka Sára Rychlíková (23), herečka Natálie Halouzková (22), influencerka Naomi Adachi (27), zpěvačka Světlana Nálepková (63) nebo zpěvačka Zea (31). Překvapením byl čerstvý otec Jiří Mádl, stejně jako herec Tomáš Měcháček, který podobné akce příliš často nevyhledává. Na červené party zazářila také redakce magazínu Lifee.cz – šéfredaktorka Markéta Behinová s rudým psaníčkem ve tvaru polibku a redaktorka Veronika Nováková v plisované červené sukni. Jak jim to slušelo se můžete podívat v naší fotogalerii.

Budková a Smetana v rudých flitrech

Modelka Tereza Budková přišla na vášnivou party v odvážných šatech s rudými flitry. Doprovázela ji kamarádka, modelka Klára Rychtaříková (34). Ta sice oblékla bílé šaty, ale dotek červené dohnala rudou rtěnkou. Obě dámy měly šaty značky Fashion Island a večírek v Karlových Varech si s drinkem v ruce pořádně užily.

Budková nebyla sama, kdo se ten večer kompletně zahalil do rudých flitrů. Dress code ctila také moderátorka večera Emma Smetana, která oblékla flitrovanou velkou večerní s dlouhým rukávem. Namísto lodiček nazula jen černé lakýrky. Barvu večera podpořil i její partner, zpěvák Jordan Haj, který zahájení večírku moderoval v dlouhém červeno-černém kabátu.

Moravcová s mužem a s červenou kabelkou

Influencerka Nikol Moravcová (35) si s outfitem nechala poradit u karlovarských profesionálů. Béžový kostým se zajímavým korálkovým topem doplnila červenou kabelkou. Pozornost budila také masivními bílými botami na vysoké platformě"Dnes mi půjčili v Elle beauty lounge tyhle obrovské boty od Karla Lagerfelda a vypadám v nich jako transvestita. Ale jsou mega pohodlné. Mám s sebou třeba deset párů bot na čtyři dny a nosila jsem dvoje," posteskla si Nikol v rozhovoru pro Lifee.cz. Na večírek ji doprovodil manžel Karol.

Měcháček v obleku, Mádl se nepochlapil

Herec Tomáš Měcháček, který přítomnost médií běžně nevyhledává, přišel v dobré náladě a večerním obleku se stříbrnou kravatou, který ozvláštnil rudým kapesníčkem v klopě. Dress code naprosto vypustil z hlavy čerstvý otec, herec Jiří Mádl - zřejmě pro velké množství jiných povinností. Na místě si ovšem rychle poradil a dotek červené suploval všudypřítomnou sklenkou červeného drinku, kterou nepustil z ruky.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články