Extravagantní Emma Smetana a Jordan Haj: Deset outfitů, kterými kontroverzní pár šokuje, ale i inspiruje ve Varech

Emma Smetana a Jordan Haj ve Varech: Nejulítlejší outfity, ve kterých se kdy představili na filmovém festivalu
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Letos se Emma Smetana a Jordan Haj objevili v Karlových Varech zatím jen na promenádě a Moët party. Do města si vyrazili v ukázkovém letním outiftu, přičemž muzikantovi nesměla chybět na rameni růžová kabelka.Zatímco na následnou Moët party se Jordan nepřevlékal, Emma sáhla po večírkovějším outfitu složeném z topíku, denimové minisukně a vesty. Kabelka v růžové barvě už byla jen třešničkou na dortu.Už při loňském slavnostním zahájení festivalu v hotelu Thermal bylo znát, že to Emma a Jordan chystají rozjet ve velkém. Zatímco muzikant měl na sobě dobře padnoucí smoking a ruku obsypanou prsteny, Emma ho na radu stylisty Filipa Vaňka doprovodila ve zlatém flitrovaném obleku a házela odlesky na všechny strany tak, že na afterparty ani nepotřebovali disko kouli.O poznání ležérnější outfit pak oba oblékli na premiéru filmu BANGER! Zatímco Emma ukázala dokonale ploché bříško, Jordan si raději vzal sluneční brýle, aby ho nikdo nepoznal. + 9 fotek+ 10 fotek

Zatímco Hollywood má Megan Fox a Machine Gun Kellyho, Češi se mohou kochat extravagantními outfity Emmy Smetany (35) a jejího partnera Jordana Haje (34). Dvojice muzikantů s kreativním přístupem k módě nezklamala ani letos v Karlových Varech, byť je fotografové prozatím zachytili jen při procházce na kolonádě a následné párty. Jak vypadal jejich nejnovější look? A co říkáte na jejich nejdivočejší festivalové modely v uplynulých letech?

Tereza Švandová
Tereza Švandová 03. 07. 2023 08:00

Dámské kabelky, sukně či korále. Muzikant Jordan Haj se nebojí ničeho a jeho partnerka Emma Smetana mu zdárně sekunduje. Dvojice navíc pečlivě dbá na to, aby při každé příležitosti dokonale ladila. A je jedno, zda si na sebe vezmou velkou večerní při významných společenských akcích, ležérnější modely pro události méně okázalé nebo se jen jdou "pocourat" po městě.

Poslední ročníky ve znamení extravagance

Filmový festival v Karlových Varech dává v tomto směru prostor všem uvedeným příležitostem a Haj se Smetanou předvedli, že z každé dokážou udělat ohňostroj kreativity. Dokazuje to ostatně i jejich zatím poslední varský outfit, který zvolili pro sobotní procházku po kolonádě a následnou Moët party.

Na oboje si Jordan vedle kšiltovky a slunečních brýlí vzal růžovou kabelku, šedé džíny s ohrnutými nohavicemi, bílé triko a lehkou letní bundičku. Emma pak předvedla looky hned dva. Zatímco na v ulicích města měla na sobě šedé minišaty z viditelně zmačkané látky a černý kardigan se stříbrnými knoflíky ve tvaru hvězd, na slavnost si oblékla denimový komplet složený z minisukně a vestičky, přičemž pod ní měla pouze titěrný topíček. Jako doplněk zvolila ostře růžovou kabelku.

To ovšem není nic proti tomu, co dvojice vynesla na MFF KV předloni v srpnu. Tehdy se Emma s Jordanem opravdu odvázali a doznívající covidovou pandemii rozjasnili plejádou nepřehlédnutelných módních prvků. Bývalá moderátorka zvolila pro slavnostní zahájení opulentní růžovou róbu, již doplnila výraznými růžovými brýlemi ve tvaru srdce osázenými po stranách blyštivými kamínky. Jordan se pak blýskl ve smokingu střiženém na míru a jako doplněk zvolil elegantní brýle s černou obroučkou.

Na trend výrazných outfitů pak navázali partneři loni, kdy se Emma oděla do zlatého flitrovaného obleku. A tak bychom ve výčtu zajímavých outfitů této dvojice mohli pokračovat prakticky donekonečna.

Emma Smetana a Jordan Haj jsou vždy krok před trendy

I když se hrdličky občas ocitají pod palbou módních kritiků, jedno je jisté: Emma a Jordan bývají o krok napřed před trendy. Ostatně není to tak dávno, co se máma dvou dětí blýskla ve Varech černými květovanými šaty z průhledného materiálu, které zakrývaly jen to nejnutnější. Nepřipomíná vám to něco? Přesně tak, ukázat co nejvíc je jedním z největších hitů roku 2023, kterého se nestraní ani ctihodné dámy při důležitých společenských akcích.

A Emmin partner válí stejně. Jako jeden z prvních slavných tuzemských mužů si na sebe odvážil vzít sukni a doplnit ji kabelkou. Tedy nejnovějšími prvky pánského šatníku, nad kterými už aktuálně nikdo nezvedá obočí. Ostatně elegantní černé kožené psaníčko nezapomněl Jordan představit už na slavnostním zahájení MFF KV v roce 2016...

Těmi nejbláznivějšími outfity Emmy a Jordana se můžete pokochat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články