Kate Middleton přestala nosit čelenky. Tyhle skvosty už na ní kvůli královskému protokolu nikdy neuvidíme

Kate Middleton přestala nosit čelenky. Tyhle skvosty už na ní kvůli královskému protokolu nikdy neuvidíme
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Podle magazínu Hello! vlastní Kate Middleton sbírku čelenek v hodnotě 10 tisíc liber, tedy necelých 300 tisíc korun. My vám nyní představíme ty nejkrásnější z nich. V dubnu loňského roku navštívila vévodkyně z Cambridge westminsterské opatství v úchvatných bílých šatech od Alexandera McQueena. Čím ale upoutala pozornost, byla čelenka, jíž outfit korunovala. Bílý model s černou mašlí zvaný Calypso Halo pochází z dílny Jane Taylor a stojí 23 tisíc korun.Další čelenku z dílny Jane Taylor si Kate vzala na loňskou velikonoční mši a vhodně jí doplnila šaty značky Emilia Wickstead. Světle modrý model Diamond Crepe Pleated Band stojí přibližně 27 tisíc korun, přičemž Kate ho poprvé vynesla roku 2019.Jednu z nejlevnějších čelenek si manželka prince Williama vzala v březnu 2020 na oficiální návštěvě Irska. Šlo o kousek z dílny Lele Sadoughi, který pořídíte za velmi příjemné 2 000 korun.V roce 2019 se Kate zúčastnila křtin synovce Archieho Harrisona. Pro tuto příležitost zvolila okouzlující růžové šaty Stella McCartney, jež pozvedla k dokonalosti červenou sametovou čelenkou od Juliette Botterill za 9 500 Kč.+ 6 fotek+ 7 fotek

Jestli Kate Middleton (41) odjakživa milovala nějaký módní doplněk, pak to byly čelenky. Jenže od té doby, co se v září loňského roku stala princeznou z Walesu, jako by se po nich slehla zem. Co za tím stojí a jaké nejkrásnější kousky Kate v minulosti vynesla, vám nyní ukážeme.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 27. 07. 2023 09:00

Ať už vynesla sametovou vyrobenou na míru nebo bohatě zdobenou květinami, čelenky v podání Kate Middleton vždy dokázaly okouzlit její fanoušky. Jenže ve chvíli, kdy se po smrti královny Alžběty II. stala princeznou, musela trojnásobná maminka na svou sbírku v hodnotě bezmála 300 tisíc korun zapomenout. Proč? To pro magazín Hello! vysvětlila odbornice na módu královské rodiny Miranda Holder.

"Holčičí" čelenky musely zmizet ze šatníku Kate

"Čelenky patřily k základním stavebním kamenům šatníku Kate, v uplynulých měsících od jejich nošení ale upustila ve prospěch klobouků," poukázala Miranda. "Čelenky jsou přitom skvělým doplňkem, který dotáhne váš look k dokonalosti. Dodá mu například barvu nebo celkový styl. Proto si je Kate tolik oblíbila a nosí je pravidelně také princezny Beatrice a Eugenie. Jenže s tím, jak Kate 'povýšila', musel se i její šatník posunout na vyšší úroveň," vysvětluje.

To v praxi znamená, že z něj zmizely všechny rádoby dívčí prvky. "Kate je zase o krok blíže trůnu, což se přirozeně odráží v jejím šatníku. Stává se více královským a tím bohužel i více strohým," popisuje situaci Miranda. "Takže čelenky, evokující dívčí nevinnost, v něm už nadále neměly místo," dodává.

Čelenku poprvé vynesla královna Alžběta II.

Uvidíme, zda se Kate k čelenkám ještě někdy vrátí. Každopádně z královské rodiny, jak již bylo psáno výše, nadobro nemizí. Jejich velkými fanynkami totiž jsou Beatrice a Eugenie. A čelenky našly v minulosti zastání také u královny Alžběty II., která coby první členka britské královské rodiny tento doplněk vynesla už v roce 1954...

Na nejkrásnější čelenky Kate Middleton se můžete podívat v naší fotogalerii.

Zdroj informací:

Hellomagazine.com

Eonline.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články