Kate Middleton opět kombinuje luxus a konfekci: K buklé šatům vzala kabelku z jehněčí kůže za 100 tisíc a náušnice za trojku

Kate Middleton opět kombinuje luxus a konfekci: K buklé šatům vzala kabelku z jehněčí kůže za 100 tisíc a náušnice za trojku
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Kate byla ozdobou znovuotevření National Portrait Gallery v Londýně. Luxusní šaty vzhledu sukně a sáčka pochází z dílny značky Self-Portrait a Kate je doladila černými doplňky a šperky imitujícími perly. Princezna z Walesu změnila na šatech pouze jediný detail. Zatímco původní model má pásek z kůze, princezna zvolila pásek z totožného buklé materiálu.Model princezna doladila svými oblíbenými semišovými střevíčky na vysoké jehle značky Aquazzura, které zdobí nepřehlédnutelný detail na patě.Klasický tvar lodiček na jehlovém podpatku doplňuje typická ostřejší špička.+ 5 fotek+ 6 fotek

Princezna z Walesu znovu oslňovala svým stylem, a to při znovuotevření National Portrait Gallery v Londýně. Kate pro slavnostní příležitost zvolila bílé šaty a černé doplňky, na které se v detailu podíváme v článku, a to včetně zajímavých cenových relací. Britská ikona totiž umí skvěle kombinovat luxusní i cenově dostupné kousky.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 22. 06. 2023 15:30

Kate Middleton je patronkou National Portrait Gallery v Londýně už od roku 2012, a tak pro ni jistě byla radost konečně přijet na znovuotevření, které se konalo po třech letech renovací. 

Dokonalý vzhled, kterým je proslulá, představila i tentokrát, když si pro nedávné slavnostní otevření zvolila do puntíku dokonalou černobílou kombinaci luxusních kousků světových jmen a skvěle je doladila běžně dostupnou bižuterií. Ostatně - přesně v duchu jejího obvyklého stylu propojujícího nákladnou módu s dostupnými kousky z řetězců. Kate jako vždy dotáhla výsledek k naprosté dokonalosti.

Bílé šaty 2 v 1 kombinují plisé a buklé materiály

Okouzlující monochromatický outfit nese na visačkách hned celý zástup známých jmen. Šaty vzhledu 2 v 1, které imitují propojení plisé sukně v midi délce a buklé sáčka chanelovského střihu pochází z dílny britské značky Self-Portrait a jejich cena se pohybuje v přepočtu kolem 14 tisíc korun.

Self-Portrait obvykle okouzluje opulentními, přesto běžně nositelnými krajkovými šaty, kombinace strohého elegantního designu kombinovaných šatů představených princeznou z Walesu tak patří k sofistikovanějším kouskům, které u značky najdete. Zjevně ale přesně v duchu královského protokolu.

Kabelka Chanel za 100 tisíc korun

K šatům zvolila Kate nejnovější model maličké kabelky s řetízkem (wallet on chain) od značky Chanel za sto tisíc korun. Drobná kabelka je vyrobena z jehněčí kůže a její výběr měl svůj důvod vzhledem k tomu, že celosvětový program Channel Culture Fund je jedním ze sponzorů výstavy v galerii.

Náušnice z konfekce za 3 tisíce korun

Nebyla by to Kate, kdyby svůj luxusní outfit nedoplnila oblíbenými náušnicemi běžně dostupné značky Heavenly London. Postříbřený model z rhodia s umělými perlami patří ke kouskům, ke kterým se ráda vrací, a jejich cena se pohybuje okolo tří tisíc korun.

Jediným dalším šperkem, který Kate zdobil, byl safírový zásnubní prsten, který obklopuje čtrnáct diamantů a je z pozůstalosti po princezně Dianě.

Lodičky s ozdobnými oušky

Vysoké podpatky nikdy nesmí chybět a ani tentokrát Kate nesáhla vedle. Obula oblíbené jehlové střevíčky značky Aquazzura z černé broušené kůže za 15 400 Kč. Model, který si v detailu můžete prohlédnout v galerii, má nad patou ozdobná ouška.

Pokochejte se outfitem princezny z Walesu v naší galerii a nechte se jím inspirovat.

Zdroje informací:

WhateKateWore.com

DailyMail.co.uk

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články