Valentýnské prádlo pro ženy všech velikostí: Trendy je růžová, červená i průhledné materiály se srdíčky

Slušet vám bude i saténová košilka.
Zdroj: oficiální materiály prodejce
Model pro velká prsa s hladkými košíčky a krajkovým obvodem. Triola podprsenka 1399 Kč, kalhotky 599 KčKrajkové body Etam, 1 219 KčPodprsenka z průhledného materiálu se srdíčky Agent Provocateur, 170 euroSvůdná noční košilka Warm Kisses, Astratex, 1 249 Kč+ 22 fotek+ 23 fotek

Svátek všech zamilovaných se kvapem blíží a magazín Lifee.cz pro vás připravil tipy na nejsvůdnější dárky k Valentýnu. Krajkové body, nebo svůdná růžová košilka? Každá žena si hlavně musí najít takový kousek, který jí sedne a bude se v něm cítit sebevědomá. S dokonalým prádlem může přijít ta pravá oslava lásky dvou lidí.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 08. 02. 2023 08:00

Ač některým lidem může tento svátek připadat zbytečný, všichni dobře víme, jak je těžké udržet si zdravý a krásný vztah. Musíme na něm neustále pracovat a Valentýn je skvělou příležitostí, jak dát svému protějšku najevo, že si ho vážíte. Proč ho nepotěšit příjemným večerem doma, kdy si jako dárek může rozbalit vaše nové prádlo?

Květiny a čokoláda jsou trochu nuda

Člověk by totiž občas rád viděl opravdovou snahu. A když ne občas, tak alespoň jednou do roka na Valentýna. Nějaký hezký nápad, na kterém je vidět, že si s ním dal ten druhý práci. Zajít do květinářství pro květinu, nebo koupit bonboniéru není žádná romantika. Přestože mají ženy květiny rády, chtělo by to k nim přidat ještě něco navíc.

Sázet na originalitu partnera může být riskantní. Obzvlášť pro ty, které své protějšky už dobře znají a vědí, že to není zrovna jejich nejsilnější stránka. Proč tedy nevymyslet něco sama? Potěšit sebe i partnera něčím, o čem víte, že byste si to užili oba. Přejměte iniciativu a nenechte se zklamat nereálnými očekáváními. Pokud vezmete situaci do svých rukou, můžete vše naplánovat jako z romantického filmu. Váš protějšek ocení neotřelý nápad a třeba se jím inspiruje do budoucna.

Překvapte partnera svůdným prádlem

Pokud se vám nechce nikam jezdit, protože na to třeba není čas, nebo šetříte na letní dovolenou, pak je tu možnost si jednoduše udělat jen krásný romantický večer ve dvou. Nalijme si čistého vína, muži jsou tvorové, kteří dovedou ocenit prvoplánovost. Kromě zkoušení nových sexuálních poloh se rozhodně ujme i nové spodní prádlo. Překvapte svého partnera rajcovním prádélkem, nebo saténovou košilkou v ďábelsky červené.

Valentýnské trendy ovládá růžová a červená barva, ale i roztomilé kousky s potiskem srdíček. Nemusíte se tedy hned proměnit v drsnou dominu v podvazcích a s bičem v ruce, ale zůstaňte sama sebou v prádle, které využijete i po Valentýnu. Vyberte si prádlo, které vám bude slušet a ve kterém se budete cítit sexy. Právě z vašeho sebevědomí i v prádle bude partner paf. Taková žena, která si věří je totiž zároveň i tou nejpřitažlivější.

Máme pro vás pár tipů z aktuálních kolekcí, nechte se inspirovat krásným spodním prádlem v galerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články