Nejlepší pomocníci pro dokonalý look: Stahovací prádlo ubere až dvě velikosti

uvodni foto
Zdroj: Freepik
Bezešvá podprsenka v tělové barvě je základním kouskem, který by neměl chybět žádné ženě bez rozdílu. Astratex, 1089 KčBezešvé kalhoty jsou stejně jako podprsenka absolutním must have pod tenké svrchní oděvy, či oděvy kopírující tělo. Intimissimi, 319 KčStahovací kalhotky s vysokým pasem dokážou zakamuflovat nadmuté břicho a ubrat i dvě konfekční velikosti, ale opravdu jen ve chvíli nošení. Triola, 599 KčNejste-li si jistá svými křivkami a čekají na vás šaty, které prozradí každou nedokonalost, stahovací body zachrání váš vzhled i sebevědomí. Selmark, 2980 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Jsou to často jen drobnosti, které dokážou vyšperkovat, nebo naopak shodit váš vzhled. Ať už jde o vyčnívající ramínka spodního prádla, psí chlupy na kabátě nebo bolavé nohy, které vám předčasně zkazí večírek, víme, jak těmto trablům předejít a být vždy připravena je řešit.

Radka Franc
Radka Franc 15. 11. 2022 09:00

Možná už některé z našich užitečných věcí a rad znáte a používáte, ale třeba pro vás objevíme i nové, které se stanou platnou součástí vašeho šatníku a domácnosti.

Bezešvé prádlo v tělové barvě

Existuje spousta outfitů, které mohou ukázat strukturu či dokonce barvu vašeho spodního prádla. Pokud chcete zůstat za dámu, tolik o sobě neprozrazujte. Tělové prádlo v bezešvé variantě je maximálně diskrétní a hodí se pro jakoukoliv příležitost. Možná budete namítat, že takové prádlo není dost svůdné, ale v naší fotogalerii se můžete přesvědčit o opaku.

Stahovací prádlo

Některé šaty si tohle prádlo žádají. Jsou ušité z jemného materiálu, který odhalí každou nedokonalost a jemný zářez spodního prádla. Zvláštní kategorií je outfit tzv. na tělo. V něm chce každá z nás ukázat to nejlepší a možná i trošku švindlovat. Také období menstruace nebo večeře ve veganské restauraci hraje proti nám. Věděla jste, že dobře zvolené stahovací prádlo dokáže ubrat až dvě konfekční velikosti? To za pár hodin svíravého pocitu stojí, že, dámy?

Nálepky na bradavky

Samozřejmě nemáme na mysli ozdobné krytky se střapečky, jaké používají burleskní tanečnice, ale půvabná lepítka zhotovená z jemného silikonu či saténu v tělové barvě. Ty opět zaručují elegantní vzhled a diskrétnost pod ošacením, jako jsou šaty či topy s holými zády, na špagetová ramínka, nebo úplně bez nich, které vylučují podprsenku. Rýsující se bradavky budou vždy přitahovat pozornost a pokud je vám nepříjemná, už víte, co dělat.

Polštářky do bot

Nosíte-li lodičky, nebo jiné boty na podpatku, a to hlavně naboso, nesmí ve vaší chytré výbavě chybět silikonové polštářky, které se do boty nalepí v místě, kam při došlapu naráží bříško chodidla a po delší době chůze, ne-li tance, začne pekelně pálit a bolet. Tento chytrý kousek za pár korun spolehlivě zachrání váš den či noc!

Lepicí váleček na oblečení

Tento kousek nepatří jen do domácností, kde sídlí chlupatí mazlíčci, je to opět must have každé ženy. Všechny chceme vypadat čistě a zvlášť na tmavém a černém oblečení je vidět každý vlas či smítko. Ideálně mějte váleček připravený u dveří, kde můžete svůj outfit očistit automaticky, nebo i malé balení v kabelce... pro všechny případy.

Sprej do bot

Bavit se o nutnosti používat deodorant na tělo je snad v dnešní době bezpředmětné, ale nezapomínejme ani na boty. V temnu a vlhku se bakterie rychle množí a pokud nejsou boty řádně ošetřené, může jejich vyzutí způsobit menší i velké faux pas. Takový deodorant pro boty dnes není problém sehnat v každé drogerii a je to malá investice, která se velkou měrou vyplatí. A stejně důležité je i ošetření bot zvenčí, se špinavými botami vás nikdo nebude brát vážně.

Velurová ramínka

Také neustále zápasíte s nedostatkem prostoru pro novou garderobu? A také vás dokážou přivést k nepříčetnosti neustále sklouzávající oděvy, které jste do šatníku pracně nasoukala? Vyměňte klasická dřevěná ramínka za úzká velurová a zabijete dvě mouchy jednou ranou. Ušetříte prostor a oblečení, dokonce ani to ze saténu nebo hedvábí, nebude z ramínka padat.

Věříme, že jsme vám těmito jednoduchými tipy pomohli doladit vzhled a díky tomu dodat více sebevědomí a jistoty.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články