Tajemství luxusních břišáků Victorie Beckham: Cvičí pětkrát týdně, miluje činky a v posilovně trumfne i manžela Davida

Tajemství luxusních břišáků Victorie Beckham: Cvičí pětkrát týdně, miluje činky a v posilovně trumfne i manžela Davida
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Módní návrhářka Victoria Beckham se rok před padesátkou chlubí dokonalou postavou a vypracovanými břišními svaly. Ty má díky spolupráci s trenérem Bobbym Richem, který zlomil její odpor k činkám.Victoria na své postavě pracuje už dlouhá léta a je to na ní vidět. Do posilovny chodí podle slov svého trenéra pětkrát týdně. A když je zrovna někde na cestách, cvičí alespoň online.O své finty z posilovny se Victoria ráda a často dělí se svými fanoušky. Naposledy tento víkend prostřednictvím Instastories.V minulosti praktikovala máma čtyř dětí metodu Tracy Anderson, uznávané fitness trenérky celebrit.+ 3 fotky+ 4 fotky

Módní návrhářka Victoria Beckham (49) zase jednou pořádně provětrala sociální sítě, když v Instastories zveřejnila své fotografie z posilovny. V černém crop topu a cyklistických šortkách stejné barvy vynikly její neuvěřitelně vypracované břišní svaly. Jak si máma čtyři dětí udržuje na prahu padesátky exkluzivní postavu, o tom pro list The Sun promluvil její trenér Bobby Rich.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 17. 07. 2023 14:15

Ačkoliv se Victoria Beckham o víkendu v soukromém fitku soustředila zejména na posílení rukou a nohou, na první pohled více zaujaly její břišní svaly. Nejen o ně se již dlouhé měsíce stará návrhářčin osobní trenér a bývalý britský reprezentant v judu Bobby Rich.

Victoria Beckham cvičí pětkrát týdně i na cestách

Ten listu The Sun před časem prozradil, jak moc je bývalá Posh Spice oddaná cvičení. "V posilovně se mnou cvičí pětkrát týdně. Je to pro ni absolutní prioritou a její zápal pro věc je vskutku impozantní," poznamenal Rich, který se věnuje také jejímu muži, bývalému elitnímu záložníkovi Davidu Beckhamovi (48). "Ani když je s rodinou někde na cestách, nehledá výmluvy. Prostě se pětkrát do týdne spojíme onlajn. Cvičení pro Victorii jsem poskládal podle toho, jak jsem já sám trénoval během aktivní sportovní kariéry," přiznal.

Největší novinkou, kterou vnesl do Victoriina cvičení, je podle Bobbyho slov posilování s činkami. Sympatická brunetka do té doby cvičila podle metody fitness trenérky Tracy Anderson, kterou praktikují také například herečky Gwyneth Paltrow (50) a Jennifer Lopez (53) nebo modelka Alessandra Ambrosio (42). Specifikem tohoto cvičení je vyvážený poměr silového tréninku a kardia založeného na tanci.

Díky práci s činkami se Victoria Beckham cítí silnější

Zvlášť druhé položce se Victoria podle svých slov pro list Grazia věnovala až příliš intenzivně, což Bobby změnil. "Činky mi vždycky tak trochu naháněly hrůzu, ale ukázalo se, že je miluju," uvedla bývalá Posh Spice. "Dokonce jsem si pořídila i ty speciální vzpěračské rukavice. Je fajn někdy změnit rutinu a ukázat tělu, že existují i jiné věci. Cítím se teď svalově mnohem silnější," dodala.

Victoria také často cvičí s manželem. V posilovně tak stráví nejen společné propocené chvilky, ale také si užijí spoustu legrace. Oba totiž mají velký smysl pro humor. "Manžel je opravdu k popukání. Chci říct, že je samozřejmě úžasný, ale při jednotlivých lekcích je to on, kdo neustále prokrastinuje," směje se Victoria.

Zdroje informací:

Hellomagazine.com

Graziadaily.co.uk

TheSun.co.uk

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články