Trendy manikúra na jaro 2023: Mikrofrancie i mléčné nehty ve stylu Jennifer Aniston i Lopez

Mikrofrancie a mléčné odstíny jako trendy manikúra podle Jennifer Lopez, Katy Perry i Lilly Allen
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Ani milovnice divokých barev Katy Perry neodolala trendům přirozenějších nehtů. K růžovému outfitu zvolila mléčný odstín s narůžovělým nádechem. Lak na nehty v růžovém odstínu Mademoiselle nude od značky Nobea, 85 KčLak na nehty Color Hit v odstínu Strawberry macaron ze Sephory za 105 Kč je také skvělou variantou.Mléčný odstín laku na nehty zvolila v jednom ze svých postů na Instagramu i Rita Ora. Ta se rozhodla jít do bělejší barvy. + 13 fotek+ 14 fotek

Trendy neovlivňují jen náš šatník, ale i poličku s laky na nehty. Pokud hledáte inspiraci na sociálních sítích, jistě jste postřehly, jak často se na nich objevují nehty s mléčnými odstíny, ať už čistě bílé, nebo jen zamlžené. Tento styl milují i celebrity, u kterých se můžete inspirovat s následujícími úpravami.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 22. 04. 2023 09:45

Ať už máte nehty dlouhé, krátké, ve tvaru mandle či hranaté, hlavní je, aby byly upravené. Nejnovější trend jde ruku v ruce s přirozeností, která hraje do karet ženám, které nepoužívají laky na nehty. Pokud ovšem stojíte o náročnější manikúru dělanou doma nebo v salonu, nechte se inspirovat tím, co se nosí ve světě.

Mikrofrancie podle Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nedávno zářila na filmové premiéře v neonových barvách, ale její nehty zůstaly přirozené. Jejich úpravu svěřila profesionálům, kteří jí vytvořili na nehtech mikrofrancii. Ta je v poslední době jednou z nejžádanějších úprav.

Francie na nehtech tak hlásí svůj comeback, ale stejně, jako se zkracují délky triček a sukní, i zde přichází malá úprava v podobě délky bílého, nebo jakkoliv jinak barevného zakončení nehtu. Ať už jsou nehty krátké nebo dlouhé, proužek je u mikrofrancie někdy tak jemný a tenký, že jej skoro nepostřehnete. Zbytek nehtu bývá v mléčném odstínu, nebo v barvě lůžka, aby vytvářel co nejpřirozenější efekt.

U mikrofrancie je možná i druhá verze, a to tenká barevná (nejčastěji bílá) linka u nehtového lůžka. Drobný detail, který také vypadá elegantně, a to i v případě, že je linka tvořena ze třpytek.

Jennifer měla mikrofrancii od nehtového designéra Toma Bachika, který pro ni zvolil jemný lak s holografický efektem s jemným bílým zakončením, jak vidíte na snímku z Instagramu.

Mléčné odstíny laků na nehty

Lehce zamlžený, jinak řečeno mléčný odstín je velmi oblíbený také u dalších slavných osobností. Na akcích z letošního roku předvedly takto upravenou manikúru například Brooke Shields, Lily Allen, Rita Ora či Jennifer Aniston a Katy Perry. Na jejich nehtové kreace se můžete podívat do galerie a zároveň zhlédnout pár tipů na laky na nehty, které tuto sezónu musíte určitě vyzkoušet.

Inspirujte se manikúrou hvězd a poddejte se přirozenosti.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články