Snadná cesta k dokonalým nehtům: Jednoduché tipy, které vám přinesou parádu

Nehty
Zdroj: Pixabay.com

Mít dokonalé nehty je sen každé ženy. Málokterá ale ví, že mít pěstěné ruce nemusí stát milion, ale můžete je mít úplně zadarmo. Stačí se držet následujících kroků.

Jana Jánská
Jana Jánská 09. 06. 2018 14:52

Pravidelná úprava

Nenechte to zajít daleko, jelikož z dlouho neupravených nehtů se ty pěstěné jen tak nestanou. Kůžičky ztvrdnou tak, že vám potom půjdou těžko odstraňovat a nehty budou přerostlé. Udělat z nich tvar bude trvat déle, než kdybyste si nehty upravovaly pravidelně.

Pomůže masáž

Pokud vám kůžičky ztvrdly natolik, že je nemůžete odstranit špachtličkou z manikúry, nalejte si do mističky trochu olivového oleje a ponořte do nich prsty i s nehty. Setrvejte tak deset minut a poté si nehtová lůžka promasírujte.

Jak docílit lesklých nehtů

Aby se vám nehty začaly lesknout a zároveň jste srovnaly jejich povrch, potřebujete na ně pilník, který má čtyři strany. Každá je jinak hrubá. Začnete od jedničky a půjdete ke čtyřce. První strana vám nehty uhladí a ta poslední rozzáří.

Barevné, nebo nude?

Barvu laku na nehty zvolte, jakou chcete. Někdo má radši světlé tóny. Jiný pro změnu volí barevné. Většinou se lépe lakuje s laky se širokým štětečkem.

Studená voda na rychlé uschnutí

Když budete ve fázi, že už budete mít lak téměř uschlý, dejte si nehty pod slabý proud studené vody. Lak vám to ještě scelí a nehty se vám nebudou lámat.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články