Trendy parfémy na jaro 2023: Ženy mohou vonět po pistáciové zmrzlině, cukrové vatě i jako sad plný pivoněk

Nové parfémy na jaro 2023: Omamná vůně pivoněk i nasládlé tóny pistáciové zmrzliny
Zdroj: Freepik
Pokud máte rádi pistáciovou zmrzlinu, nadchne vás nová parfémovaná voda značky Kayali s názvem Yum Pistachio Gelato | 33. Kromě pistácií najdete v parfému tóny pražených lískových oříšků, sladkého rumu, marshmallow, šlehačky, ale i cukrové vaty. K zakoupení v parfumerii Sephora, 2 550 Kč za 50ml.Parfém Signorina Libera od značky Salvatore Ferragamo je pro nezávislé moderní ženy. Snoubí v sobě hrušku, kalábrijský bergamot, svěží elemi, které doplňuje srdce ze švestkového nektaru a absolutu z růží. Kontrast podtrhují nasládlé tóny másla z italského kosatce a akcenty kašmírového dřeva a růžový cukr. K dostání výhradně ve FAnn parfumerii od 1 710 Kč za 30 ml flakon. Parfém Olympea od značky Paco Rabanne už je klasika, a pokud chcete jen malou změnu, sáhněte po nové vůni z této řady s označením Flora Intense. V parfémované vodě najdete zahradu plnou rozkvetlých pivoňek a růží spojených s vanilkou, kašmírovým dřevem, ale i růžovým pepřem a černým rybízem. Parfém najdete v nabídce parfumerií oc 2 925 Kč za 50 ml.S novou toaletní vodou pro ženy Born in Roma Intense Donna přichází značka Valentino. Směs vanilky, bergamotu a černého rybízu je umocněna hřejivými tóny benzoinové pryskyřice a jasmínu. Trocha extravagance a vášně v krásném flakonku inspirovaném římskou architekturou. Cena toaletní vody se pohybuje od 2 300 Kč za 30 ml. + 11 fotek+ 12 fotek

Jaro je nejvhodnějším obdobím pro hledání nové vůně. Všechno se probouzí a nastává exploze čichových vjemů. Alergici nejásají, ale milovníci květinových a ovocných vůní zažívají pré. Pojďte se s Lifee.cz přenést do světa parfémů a nechte se inspirovat novými kombinacemi, kterých je letošní jaro víc než dost.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 30. 04. 2023 13:00

Optimistická nálada nabádá k experimentování a hledání té správné vůně. Některé ženy jsou dlouhodobě věrné osvědčeným parfémům,  ale jsou samozřejmě i takové, které stále objevují a obměňují. Obě skupinky si v naší fotogalerii přijdou na své, protože s novou verzí přicházejí i lety prověřené vůně. 

Parfém dodává svým nositelkám sebevědomí a odvahu, zároveň podtrhuje jejich osobnost. Nechte se zlákat k voňavým kombinacím jara 2023.

Čerstvé pistácie nebo pistáciová zmrzlina

Podnikatelka Huda Kattan je ve světě kosmetiky známá svou značkou Huda Beauty, společně se sestrou Monou pak založila i značku parfémů KAYALI. A jejich jarní novinka voní po pistáciové zmrzlině. Yum Pistachio Gelato | 33 v sobě snoubí voňavé tóny pistácie, lahodnou šlehačku, pražené lískové oříšky, sladký rum i marshmallow a cukrovou vatu. Přímo lahůdka mezi parfémy je vyráběna ve Francii z těch nejluxusnějších ingrediencí. Dámy milující sladké si zde přijdou na své. 

To ovšem není jediný pistáciový parfém z letošních jarních novinek. I značka Hermès přichází s vůní, ve které najdete pistácie, ovšem půjde o ty čerstvé. Citrusově-dřevitá toaletní voda Un Jardin à Cythère vás přenese na umělci milovaný řecký ostrov Kythera. Kromě čerstvých pistácií se v ní snoubí i tóny olivového dřeva. 

Květiny a ovoce jako jarní klasika

Rozkvetlé louky plné pivoněk najdete v novém parfému L'Eau d'Issey Pivoine od Issey Miyake a společně s růžemi a vanilkou se objevují i v parfému Olympea Flora Intense od Paco Rabanne.

Pokud by na vás pivoňky byly až moc intenzivní, můžete sáhnout po kosatci, který je typický pro vůni La Vie est Belle Iris Absolu od Lancôme. 

V dalších parfémech i toaletních vodách, které patří mezi letošní jarní novinky, najdete kokosovou vodu, sladkou třešeň, fíkové akordy, ale i jahody a ostružiny.

Nechte se inspirovat v naší fotogalerii a při nákupu vůně se nebojte říct si v parfumerii o odstřik, abyste ji mohli podrobit celodennímu testu na kůži.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články