Tříděný odpad a kuchař Oliver Pape: Ví, kam s krabicí od pizzy nebo platem od vajec?

Tříděný odpad a kuchař Oliver Pape: Ví, kam s krabicí od pizzy nebo platem od vajec?
Zdroj: Pražské služby

Pražské služby se rozhodly vyzpovídat české celebrity ohledně jejich znalostí třídění odpadků. Herci, zpěváci, modelky i kuchaři dostávali záludné otázky, se kterými si více či méně dobře poradili. Jak na tom oblíbený kuchař Oliver Pape? Ví kam patří plechovka, krabice od pizzy nebo plato od vajec?

Komerční sdělení
Komerční sdělení 27. 07. 2020 10:02

V minulých týdnech jste mohli vidět, jak se s třídícím kvízem poprali herci Jirka MádlJakub Štáfek nebo zpěvák Julian Záhorovský. Minule jsme se podívali na krásnou modelku Renatu Langmannovou a dnes vás čekají znalosti Olivera Papa z oblíbené kuchařské show MasterChef.

Mistři v třídění odpadu

O Češích se často říká, že patří v evropské špičce ve třídění odpadu, proto přišly Pražské služby s nápadem vyzkoušet znalosti našich celebrit. Buďte si jisti, že i ony nevěděly v některých případech, do jakého kontejneru co patří. Jednalo se třeba o špinavou krabici od pizzy, polystyren, karton od vajíček, krabičku od jídla nebo roličku z toaletního papíru. Jak si s těmito chytáky Julian a další poradili? Nenechte si ujít ani ostatní videa, která naleznete v průběhu července na této facebookové stránce či Youtube kanálu.

Související články

Další články