Vlasová policie Honzy Kořínka: Kateřina Brožová účesem nepřekvapí, Nikol Švantnerová na jedničku s hvězdičkou

Vlasová policie Honza Kořínek komentuje účesy slavných.
Zdroj: Herminapress, se souhlasem Honzy Kořínka/koláž Lifee
Přední český kadeřník Honza Kořínek hodnotí slavnostní účesy slavných dam.Nikol Švantnerové to podle Honzy velmi sluší a vlasům nemá co vytknout. Pro módní blogerku a kritičku Inu T. jsou mikádo a krátká ofina typické. Prodlouženým vlasům a ofině ale podle Honzova názoru čelenka moc nesedne.Kateřina Brožová s natočenými vlnami působí podle Kořínka trochu nudně. + 2 fotky+ 3 fotky

Přední český kadeřník a vlasový stylista Honza Kořínek, ke kterému s důvěrou a respektem dochází řada českých hvězd, bude pro Lifee.cz pravidelně hodnotit účesy celebrit z prestižních akcí. Tento týden si vzal na paškál známé tváře z Plesu jako Brno a módní přehlídky Natali Ruden. Kdo zabodoval, a kdo naopak propadl?

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 02. 02. 2023 18:00

Během deseti let se Honzovi Kořínkovi podařilo vybudovat oázu klidu v centru rušných Vinohrad. Jeho hair studio patří mezi oblíbená místa nejen podnikatelek, lékařek, novinářek, hereček nebo moderátorek, ale i dalších úspěšných žen a mužů. Honza je poctivec se srdcem na pravém místě a pro své klienty by se rozdal. Preciznost a profesionalita jsou u něj samozřejmostí. Úcta a pokora dotváří celkový dojem z jeho práce a přístupu k ní.

Z jemné duše se ovšem nyní stává přísný policista, který se podívá na zoubek účesům z Plesu jako Brno a módní přehlídky Natali Ruden. Kdo to podle Honzy Kořínka vychytal a kdo by odcházel s malou pokutou?

Pochvala pro Nikol Švantnerovou a Nelu Slovákovou

Na Plese jako Brno nejvíce zaujaly Honzu Kořínka účesy modelek Nikol Švantnerové a Nely Slovákové"Nikol je krásná žena, která snad nikdy nešlápne vedle. Pokaždé jí to sluší a nemusí jít zrovna na Ples jako Brno. Sám ji sleduji i na sociálních sítích. Vše je dokonalé, stejně tak její vlasy. Vždy je má hezky upravené a vím, že o ně pravidelně pečuje. Nijak se netají tím, že si vlasy nechává zahušťovat, a musím tedy uznat, že to je krásná práce. Je vidět, že když se to dělá s citem a vkusem, vypadají pak vlasy velmi přirozeně. Nikol chválím a nemám jí co vytknout. Už se těším, co předvede příště," libuje si Honza.

Pochvalu by od něj dostala i Slováková. Na fotce z Plesu jako Brno má okouzlující jednoduchý účes. "Hladké provedení je za mě povedeným doplňkem k výrazným šatům se spoustou kamínků a různých detailů. Jednoduché, přesto elegantní a k typu události se hodící look. Jsem spokojen a chválím. Nela má i velmi povedenou blond barvu. Řekl bych, že to bude klasický poctivý melír, který já osobně mám moc rád," hodnotí Honza.

Módní kritička Ina T. to netrefila s obří čelenkou

Naopak trochu vedle šlápla podle uznávaného kadeřníka módní blogerka Ina T. "Ina je velmi sympatická, vlasy má vždy pěkně upravené. Je pro ni typické ostré mikádo s ofinou. Tento look si drží už několik let a podle mě je díky tomu rozpoznatelná.  Teď má vlasy zase pěkně dlouhé, prodloužené. V tomto případě se to krásně povedlo a vlasy vypadají hezky. Ale když budu upřímný, už mi to přijde moc a ne úplně lichotivé. Také si nemůžu nevšimnout výrazného doplňku. Doplňky do vlasů miluju, nicméně kombinace mohutné čelenky s rovnou ofinou mě úplně neoslovuje, ale každý podle svého...," vypočítává drobné chyby v looku Kořínek.

Ruden svědčí spíš mikáda, Brožová by se měla odvázat

Druhou významnou společenskou událostí uplynulého týdne byla módní přehlídka návrhářky Natali Ruden. Ta na ni dorazila s poněkud extravagantním účesem. Jak by ho ohodnotil profesionální kadeřník? "Natali má za mě velmi povedenou blond barvu. Vlasy se určitě pravidelně odbarvují a následně tónují. K mému překvapení vypadá kvalita jejích vlasů na fotce dobře, ale zároveň to ukazuje, že krásná blond bývá na úkor délky," poukazuje kadeřník a naznačuje, co by módní návrhářce slušelo.

"Já osobně mám na Natali rád její krátké střihy a různá mikáda, přijde mi v nich sexy. Ale tomuto looku, kdy má vlasy nahoře krátké a pod tím prodloužené, moc nerozumím a jsem z toho rozpačitý. Myslím, že to nevypadá ani hezky, ani přirozeně. Ale proti gustu... Možná to byl záměr. V tomto případě bych ovšem trochu ubral," doporučuje Honza.

Herečka Kateřina Brožová dorazila na přehlídku jako host, ale za nás by klidně mohla být jednou z modelek. Kromě štíhlé postavy se totiž chlubí nádhernou blond hřívou"Paní Brožová sice krátký čas experimentovala, aby se zbavila své blond, ale já si myslím, že tento přirozený zlatavější odstín je správná volba. Řekl bych, že je pro ni typická a měnit by neměla. Myslím, že Kateřina už ničím nepřekvapí. Vlasy má upravené a hezky vyfoukané," chválí Kateřinu Brožovou Kořínek. Jednu chybku by ale na jejím vzhledu přeci jen našel. "Pojďme si ale narovinu říct, že je to už trochu nuda. V rámci návštěvy módní přehlídky se mohla trochu odvázat a předvést nějaký odvážnější look," radí blonďaté krasavici ro příště kadeřník.

Jak všechny zmíněné účesy vypadaly, se můžete podívat ve fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články