Zelená, nebo bílá? I Kate Middleton si občas pořídí šaty ve více barvách, model za 84 tisíc vynesla už několikrát

Kate Middleton nakupuje duplikovaně: Model za 84 tisíc oblékla už ve dvou barevných variacích
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Kate Middleton v zelených šatech na charitativním eventu v Londýně. Šaty Flippy Wiggle Dress značky Suzannah ve smaragdovém odstínu stojí 3 560 eur (zhruba 84 tisíc korun).Kate doladila outfit bižuterií. Náušnice značky Accessorize jsou ovšem beznadějně vyprodané, stály totiž pouhých 300 korun, a jakmile si je vezme princezna...K šatům zvolila Kate lodičky typu Mary Jane s otevřenou patou a pásečkem přes nárt. Model návrhářky Alessandry Rich už také není k dostání. + 3 fotky+ 4 fotky

Kate Middleton (41) je sice královou recyklace šatů, které nikdy nenosí jen na jednu příležitost, ale poprvé byla viděna v jednom modelu šatů, jež si pořídila ve dvou barevných provedeních. Sluší princezně z Walesu více zelená, nebo bílá varianta?

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 22. 05. 2023 20:05

Před pár dny navštívila Kate charitativní centrum Anny Freud v Londýně, kam oblékla nádherné zelené propínací midišaty. Model značky Suzannah, který vyjde v přepočtu na zhruba 84 tisíc korunprincezna neoblékla poprvé, tedy alespoň ne v zelené barvě. 

Bílou variantu vynesla Kate do společnosti nejméně dvakrát

Už v minulosti byla manželka prince Williama (40), která ráda recykluje oblečení a svou šatnu plní hlavně nadčasovými modely, viděna ve stejných šatech, ovšem bílé barvy. Kate se v nich objevila například na tenisovém Wimbledonu v roce 2019 i na charitativním eventu Baby Basic UK & Baby Basics Sheffield v srpnu roku 2020.

Střih šatů s dvouřadou fazónkou, krátkými rukávky s manžetami a rozevlátou midi délkou je naprosto nadčasový, v obou variantách, které Kate vynesla, ale vykazuje jasnou  a systematickou orientaci současnými trendy. Zelené reprezentují jednu z nejstylovějších barev tohoto roku, bílé doplnily hravé detaily v podobě kontrastních prvků, které šatům přidaly na roztomilé ženskosti.

Černobílé lodičky typu Mary Jane 

Zelené šaty Kate doladila lodičkami s otevřenou patou a pásečkem přes nárt v elegantní černobílé kombinaci. Model italské návrhářky žijící v Londýně Alessandry Rich je aktuálně beznadějně vyprodaný. Cena těchto krásných lodiček typu Mary Jane sahá lehce přes 13 tisíc korun a střevíčky disponují deseticentimetrovým jehlovým podpatkem. 

Ve fotogalerii se můžete podívat, jak Kate obě barevné kombinace šatů slušely. Zelené jistě nezůstanou ve skříni dlouho a ještě je na trojnásobné mámě uvidíme.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články