×
  • Horoskopy
  • Děti a rodina
  • Styl a zdraví
  • Láska a vztahy
  • Vaření a recepty
  • Mobilní menu
Zavřít menu
HoroskopyDěti a rodinaStyl a zdravíLáska a vztahyVaření a recepty
SuperWoman
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
FacebookInstagramTikTokYouTube
Speciál: Well-being
  1. Lifee.cz

Himaláje

jezero Rúp Kund, kosti

Jezero Rúp Kund vždy v létě odhaluje své děsivé tajemství: Pod sněhem se ukrývá až 800 koster

Himalájská legenda o stvůře ro-lang donutila místní snížit dveře do domu. Kreatura totiž nemá ohybné klouby

Himalájská legenda o stvůře ro-lang donutila místní snížit dveře do domu. Kreatura totiž nemá ohybné klouby

Světlana Nálepková o vztahu s podvodníkem: Neodhalila jsem to hned, ten půlrok mě dostal totálně na dno

Světlana Nálepková o vztahu s podvodníkem: Neodhalila jsem to hned, ten půlrok mě dostal totálně na dno

Děsivé historky z hor: Údolí bezhlavých mužů i 800 koster v Himalájích

Děsivé historky z hor: Údolí bezhlavých mužů i 800 koster v Himalájích

Vražedný Mount Everest: Zmrzlé tělo Hannelore Schmatz děsilo horolezce dlouhé roky

Vražedný Mount Everest: Zmrzlé tělo Hannelore Schmatz děsilo horolezce dlouhé roky

Slané lívance s moringou

Suroviny:

300–400 ml podmáslí
300 ml syrovátky
lžičku soli
3 polévkové lžíce moringy
2 vejce
150 g kukuřičné krupice
100 g hrachové mouky
 sáček sušeného droždí
asi tři lžíce teplé vody
kokosový tuk

Postup:

Sušené droždí si rozmícháme v teplé vodě a necháme ho asi 10 min pracovat, udělají se na něm bublinky. Poté smícháme s vejci, vidličkou rozšleháme, osolíme, přidáme podmáslí a syrovátku, moringu a řádně znovu vidličkou nebo metlou promícháme.

Jakmile jsou všechny tekuté ingredience spojené, přimícháme i kukuřičnou a hrachovou mouku a promícháme v hladké tekuté těsto, které necháme v pokojové teplotě cca hodinu odpočívat a kynout.

Jakmile bude těsto vykynuté, uděláme lžící nebo naběračkou malé lívanečky na vyhřátou pánev mírně potřenou kokosovým tukem. Mezi dvě vrstvy lívanců můžeme plnit podušený špenát s česnekem nebo jarní cibulkou, čerstvý sýr.

Moringa aneb Zelený diamant: Posiluje paměť, pomáhá se stresem, upravuje metabolismus

Sledujte nás na sociálních sítích
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
  • Online kurzy vaření
  • Kontakty
  • Inzerce
  • Redakční etický kodex
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Cookies zásady
  • Zásady ochrany soukromí
  • Nastavení soukromí
Doporučujeme:
Pravidla etiketySlovník puberťákůPartnerský horoskopTesty a kvízyAndělská číslaCestováníNumerologie podle data narození
Aktuální témata:
Trendy v manikúřeMinulé životy dle numerologiePartnerské vztahy a numerologieSeriál UliceMódní trendy 2025Bikiny trendy podle ELLEELLEphoriaLetní Dny Marianne 2025
Vaření a recepty:
Těsto na pizzuSýrová omáčkaCaesar salátKuřecí vývarPařížské rohlíčkySázené vejce na toastuRychlé recepty z čočkySnadné polévky
Články Lifee.cz
Příznivce monarchie Jiří Lábus myslí na stáří: Finančně se zajistil a utrácí jen za knihyTemperamentní herec Otto Lackovič: Kouřit 3 krabičky denně přestal až poté, co se dozvěděl smrtelnou diagnózuČínský horoskop: Co vás čeká v červenci, měsíci vodní kozy? Slunce vám dodá energii a partnerský vztah získá novou dynamikuLifee ve Varech: Redaktorka Veronika vyzkoušela třpytivé stínování očí podle Evy PerkausovéDámská jízda u Agáty Hanychové: Pozvala si domů dvacet fanynek a společně s Ornellou je hýčkaly luxusemVítejte v zeleném království Heleny Vondráčkové: Ukázala nám nového psího mazlíčka i bylinkovou zahrádku
Doporučené články
KVIFF 2025: Co rozhodně neminout, kam za zábavou a kudy za odpočinkemWimbledon 2025 začíná. Připomeňme si nejen módní vítězství ženského tenisuDechberoucí proměna: Ze skladiště se stal dokonalý pokoj pro dva kluky, co nutně potřebovali vlastní prostorTato 4 znamení jsou v létě nejvíc posedlá milostnými pletkami a hrozí jim pohlavní choroby. Raději se jim vyhněteJihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božskyCo dělat se starým chlebem? Proměňte ho v nejlepší panzanellu – salát, který připravíte raz dva!

© 2025 Všechna práva vyhrazena BurdaMedia Extra s.r.o.

Burdamedia Extra