×
  • Horoskopy
  • Děti a rodina
  • Styl a zdraví
  • Láska a vztahy
  • Vaření a recepty
  • Mobilní menu
Zavřít menu
HoroskopyDěti a rodinaStyl a zdravíLáska a vztahyVaření a recepty
SuperWoman
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
FacebookInstagramTikTokYouTube
Speciál: Well-being
  1. Lifee.cz

Himaláje

jezero Rúp Kund, kosti

Jezero Rúp Kund vždy v létě odhaluje své děsivé tajemství: Pod sněhem se ukrývá až 800 koster

Himalájská legenda o stvůře ro-lang donutila místní snížit dveře do domu. Kreatura totiž nemá ohybné klouby

Himalájská legenda o stvůře ro-lang donutila místní snížit dveře do domu. Kreatura totiž nemá ohybné klouby

Světlana Nálepková o vztahu s podvodníkem: Neodhalila jsem to hned, ten půlrok mě dostal totálně na dno

Světlana Nálepková o vztahu s podvodníkem: Neodhalila jsem to hned, ten půlrok mě dostal totálně na dno

Děsivé historky z hor: Údolí bezhlavých mužů i 800 koster v Himalájích

Děsivé historky z hor: Údolí bezhlavých mužů i 800 koster v Himalájích

Vražedný Mount Everest: Zmrzlé tělo Hannelore Schmatz děsilo horolezce dlouhé roky

Vražedný Mount Everest: Zmrzlé tělo Hannelore Schmatz děsilo horolezce dlouhé roky

Slané lívance s moringou

Suroviny:

300–400 ml podmáslí
300 ml syrovátky
lžičku soli
3 polévkové lžíce moringy
2 vejce
150 g kukuřičné krupice
100 g hrachové mouky
 sáček sušeného droždí
asi tři lžíce teplé vody
kokosový tuk

Postup:

Sušené droždí si rozmícháme v teplé vodě a necháme ho asi 10 min pracovat, udělají se na něm bublinky. Poté smícháme s vejci, vidličkou rozšleháme, osolíme, přidáme podmáslí a syrovátku, moringu a řádně znovu vidličkou nebo metlou promícháme.

Jakmile jsou všechny tekuté ingredience spojené, přimícháme i kukuřičnou a hrachovou mouku a promícháme v hladké tekuté těsto, které necháme v pokojové teplotě cca hodinu odpočívat a kynout.

Jakmile bude těsto vykynuté, uděláme lžící nebo naběračkou malé lívanečky na vyhřátou pánev mírně potřenou kokosovým tukem. Mezi dvě vrstvy lívanců můžeme plnit podušený špenát s česnekem nebo jarní cibulkou, čerstvý sýr.

Moringa aneb Zelený diamant: Posiluje paměť, pomáhá se stresem, upravuje metabolismus

Sledujte nás na sociálních sítích
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
  • Online kurzy vaření
  • Kontakty
  • Inzerce
  • Redakční etický kodex
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Cookies zásady
  • Zásady ochrany soukromí
  • Nastavení soukromí
Doporučujeme:
Pravidla etiketySlovník puberťákůPartnerský horoskopTesty a kvízyAndělská číslaCestováníNumerologie podle data narození
Aktuální témata:
Trendy v manikúřeMinulé životy dle numerologiePartnerské vztahy a numerologieSeriál UliceELLEphoria 2025Apetit piknik 2025Trendy kozačky podzim 2025Přechodové bundy podzim 2025
Vaření a recepty:
Sýrová omáčkaKuřecí vývarPařížské rohlíčkySázené vejce na toastuRychlé recepty z čočkySnadné polévkyDýňové rizoto s česnekemKuře s podzimním ovocem
Články Lifee.cz
Libuše Švormová prozradila, proč dabovala Angeliku dvakrát: Kvůli Troškovi musela milostně tokat skoro v šedesátiIdol žen Ivan Luťanský: Nadějný herec tragicky zemřel ve Vietnamu, okolnosti jeho smrti byly tajnéPodzimní puntíky pro všechny typy postav: Štíhlým ženám sluší ty drobné, dámy s křivkami mohou vsadit na větší vzorChantal Pouillain se na prahu sedmdesátky dočká prvního vnoučete: Budu nonna, jsem za ty dva šťastnáBývalá hvězda Áčka Šárka Kubelková o nejtěžším období života: Manželova vážná nemoc mě přiměla opustit médiaSeržantka Makepeaceová slaví 70: Glynis Barber pořád válčí s Dempseym, ale vypadá lépe než kdy dřív
Doporučené články
S kůží na trh deset měsíců po transplantaci v Turecku: Jsem šťastná? a řeknu vám pročY2K nákupní horečka: Zámečky, loga a návrat kultovních 2000s kabelek do časů, kdy Paris Hilton určovala, co je INPřáli si na zahradě menší domek pro hosty, nakonec mají na jeho střeše další zahrádku“Mám strach o svého vnuka, moje dcera asi pije a zanedbává péči,” strachuje se paní JaroslavaCo si počít se zeleninovými natěmi? Nevyhazujte je, fantasticky vám dochutí vývarJídlo ze školní jídelny s výhledem na Hradčany: Drzý cukrář boří trendy. I krupicová kaše může být základ menu!

© 2025 Všechna práva vyhrazena BurdaMedia Extra s.r.o.

Burdamedia Extra