Světlana Nálepková o vztahu s podvodníkem: Neodhalila jsem to hned, ten půlrok mě dostal totálně na dno

Světlana Nálepková žila půl roku se sňatkovým podvodníkem
Zdroj: Showpix.cz
Světlana Nálepková byla hostem naší talkshow Na kafeečko. Promluvila mimo jiné o vztahu s podvodníkem, který ji dostal na totální dno.Oporou jí byla dcera Josefína Nesvadbová, která mamince doporučila navštívit terapeutku.Takhle to Světlaně Nálepkové slušelo před dvěma lety na oslavě 60. narozenin. Společnost jí dělala Josefína s přítelem Ondřejem Kavanem. Pomocí regresivní terapie se Světlana Nálepková odpíchla od pomyslného dna.+ 3 fotky+ 4 fotky

Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková (62) svěřila moderátorce Milušce Bittnerové v talkshow Na kafeečko životní radosti, ale i strasti, které ji naprosto zdrtily. “Bohužel neumím číst v lidech, takže jsem profesionálního podvodníka neodhalila hned a ten půlrok mě dostal totálně na dno,“ připouští. Jak se herečce podařilo z náročné situace vybruslit? Zachránily ji dvě věci.

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 07. 2022 08:05

Nedávno svět šokoval příběh podvodníka, který své ovečky chytal na Tinderu a pod záminkou luxusního života je pak bezcitně obral o všechno. Takové věci se ale dějí i v Čechách. S jednou velmi nemilou zkušeností se ostatně svěřila v talkshow Na kafeečko také herečka Světlana Nálepková. Pro všechny ženy by měl být její příběh obrovským varováním!

Světlana Nálepková o rozchodech s muži

„Každý rozchod byl o něčem jiným a jinak jsem ho nesla. Myslím, že na to nějaký lék nebo rada moc není. Člověk to musí přijmout jako fakt, smířit se s tím a nechtít toho člověka za každou cenu získat zpátky,“ nechala se slyšet herečka na začátku povídání o rozchodech s muži. „Jak říkají buddhisté This will also change/Všechno se změní. Tak i tohle se změní. Neustále jsme v nějaké změně, všechno zkrátka časem přejde,“ doplnila Nálepková.

Podvodníka Světlana Nálepková neodhalila hned

Rozchod s otcem její dcery Pepiny a s dalšími muži proběhl v přátelském duchu. Výjimkou je případ, kdy Světlana narazila na sňatkového podvodníka. “Oni jsou to profíci a já bohužel neumím číst v lidech. Takže jsem to neodhalila hned a ten půlrok mě dostal totálně na dno,“ promluvila herečka o těžkých chvílích, kdy se jí nechtělo ani žít, poprvé v životě mi proběhlo hlavou, jestli to nechci skončit. Nedokázala jsem si odpustit, že jsem to dovolila.“

Regresní terapie a cesta do Himálají

Pomoc našla u terapeutky, kterou jí doporučila dcera Pepina. „Prášky jsem nikdy nebrala, ale shodou náhod a událostí mě moje dcera poslala za jednou terapeutkou, která dělá regresní terapii. Prošla se mnou život, vztahy, přijetí i odpuštění,“ vypráví Nálepková.

Po několika sezeních se dostaly do období Světlanina dětství, kde prý našly spouštěč„Naučila mě spoustu věcí a v tu samou dobu jsem se také poprvé dostala do Himálají. A to mi otočilo život o 180 stupňů,“ poukazuje Světlana.

Příběh se šťastným koncem

Oblíbená herečka si východní filosofii natolik oblíbila, že se do Himálají vrací pravidelně, pozitivní mysl a harmonii si udržuje jógou a meditacemi. Tenhle příběh měl šťastný konec a pokud prožíváte něco podobného, nenechte si ujít celý rozhovor. Světlana Nálepková vás může inspirovat nejen ve vztahu k mužům, ale v mnoha dalších směrech.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články