×
  • Horoskopy
  • Děti a rodina
  • Styl a zdraví
  • Láska a vztahy
  • Vaření a recepty
  • Mobilní menu
Zavřít menu
HoroskopyDěti a rodinaStyl a zdravíLáska a vztahyVaření a recepty
SuperWoman
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
FacebookInstagramTikTokYouTube
Speciál: Well-being
  1. Lifee.cz

zavařenina

Johana (32): Svěřila jsem tetě klíče od domu. Po návratu z dovolené jsem se nestihla divit, co si dovolila

Johana (32): Svěřila jsem tetě klíče od domu. Po návratu z dovolené jsem se nestihla divit, co si dovolila

Jak na zavařování podle Josefa Maršálka: Dodržujte čtyři principy a radím jednu ingredienci navíc

Jak na zavařování podle Josefa Maršálka: Dodržujte čtyři principy a radím jednu ingredienci navíc

Lukáš (21): Šel jsem na vysokou, abych utekl před mámou. Polovina koleje se mi směje, že mi posílá zavařeniny

Lukáš (21): Šel jsem na vysokou, abych utekl před mámou. Polovina koleje se mi směje, že mi posílá zavařeniny

Křehké linecké jako od babičky: Nejlepší je slepované marmeládou

Křehké linecké jako od babičky: Nejlepší je slepované marmeládou

Vločkový štrůdl bez lepku

Potřebujete:

Na těsto: 

2 polévkové lžíce Univerzální směsi bez lepku Labeta
2 hrnky vloček (rýžové, jáhlové, pohankové nebo jejich směs)
2-3 lžíce tekutého medu
2 bílé neochucené jogurty
1/2 hrnku vody,

Na náplň: 4-5 nastrouhaných jablek, podle chuti mleté ořechy, skořicový cukr, rozinky

Postup:

Vločky smícháme s vodou, přidáme med, jogurt a Univerzální směs bez lepku. Promícháme a na plech vyložený pečicím papírem rozetřeme polovinu těsta do pruhu 10 cm širokého a 2 cm silného. Na pruh rozprostřeme nastrouhaná jablka, posypeme skořicovým cukrem, rozinkami a ořechy. Zbývajícím rozváleným těstem jablka přikryjeme. Pečeme při 200 °C asi 25 minut. Před dopečením rozetřeme rozpuštěným máslem.

Přebytek hrušek a jablek: Využijte je do zavařenin, slaných jídel i sladkých dezertů

Rajčatový džem s rumem je ideální pro muže.

Podzimní džemy: Chuť léta ve skleničce pro ženy a rajčata s rumem pro muže

Sledujte nás na sociálních sítích
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
  • Online kurzy vaření
  • Kontakty
  • Inzerce
  • Redakční etický kodex
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Cookies zásady
  • Zásady ochrany soukromí
  • Nastavení soukromí
Doporučujeme:
Pravidla etiketySlovník puberťákůPartnerský horoskopTesty a kvízyAndělská číslaCestováníNumerologie podle data narození
Aktuální témata:
Trendy v manikúřeMinulé životy dle numerologiePartnerské vztahy a numerologieSeriál UliceBoty s kožešinou zima 2025Kožešinové kabáty zima 2025Vánoční recepty
Vaření a recepty:
Sýrová omáčkaKuřecí vývarPařížské rohlíčkySázené vejce na toastuRychlé recepty z čočkySnadné polévkyLinecké cukrovíVosí hnízdaNejlepší pracnyPlněné ořechyIšlské cukrovíVajíčková pomazánkaBílková polevaMedovníkové kuličky
Články Lifee.cz
Stylistka radí, jak (ne)nakupovat v největších povánočních slevách: Nejhorší je vyhodit peníze za nekvalitní hadryJana Plodková v nové pohádce Záhada strašidelného zámku: Zápas s těžkou parukouHrdinu Pelíšků Miroslava Donutila trápila přes třicet let záhadná nemoc: Pomohl mu až kolega Josef Vinklář15 nejkrásnějších modelů Kate Middleton v roce 2025: Královská módní ikona si libovala v trendy barvách i detailechŠtědrovečerní pohádka Záhada strašidelného zámku: Sofie Anna Švehlíková během natáčení odmaturovalaNádherná herečka a statečná žena Irena Kačírková: Kvůli svým rodičům neváhala obětovat kariéru
Doporučené články
Nejlepší kulturní počiny roku 2025 očima redakce ELLESlepičí vývar pro duši: Ester Geislerová a Elizaveta Maximová o sdílení, klidu a tom, co nás drží pohromaděBoží hod vánoční přináší klid po shonu. V čem je tohle ráno jiné než všechna ostatníPokud byste si měli koupit na zimu jen jeden jediný kousek, měl by to být tento. Kombinovat se dá se vším a vypadá skvěleJak připravit dušené zelí? Uvařte podle videa klasickou přílohu k dušenému masuPečenáče ze smaženého kapra: Jak z vánočních zbytků vznikne lahůdka na několik týdnů

© 2025 Všechna práva vyhrazena BurdaMedia Extra s.r.o.

Burdamedia Extra