7 nápadů na vánoční dárky pro partnera na poslední chvíli

7 nápadů na vánoční dárky pro partnera na poslední chvíli
Zdroj: vzdusin.cz

Když se zeptáte partnera, co by od vás chtěl k Vánocům, odvětí jen krátké „nevím“ a tím je rozhovor u konce. Říkáte si tedy, že něco vymyslíte sama. Jenže dny a týdny plynou jako voda a najednou do Štědrého dne zbývá jen něco málo přes týden – a vy pro partnera stále nic nemáte.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 14. 12. 2021 10:00

Je vám tento scénář podobný? Neděste se! Stále se nabízí plno možností, jak vašeho přítele či manžela potěšit. Inspirujte se našimi sedmi tipy na dárky na poslední chvíli, které vaší drahé polovičce jistě udělají radost.

1. Sada pro péči o vousy

Plnovousy jsou v dnešní době víc trendy, než kdy dříve. Jenže s pouhou vodou a mýdlem váš partner jen těžko docílí elegantního a uhlazeného stylu, který si u dnešních mužů získal takovou oblibu. A to i když pravidelně navštěvuje svého holiče!

Pokud tedy doma máte novopečeného „vousáče“, nebojte se investovat do sady pro péči o vousy. V ní by neměl chybět hřebínek nebo kartáč, šampon na vousy a pak také olej nebo vosk, který se postará o uhlazení a tvarování. 

Jestliže se partner o vousy už stará, tím lépe! Nakoukněte do koupelny, jaké produkty používá, a získáte tak jistotu, že skutečně nešlápnete vedle. A pokud chcete dárek posunout na vyšší úroveň, přihoďte k dárkovému setu ještě poukázku do jeho oblíbeného barber shopu.

2. Bezdrátová sluchátka

Na cesty, ke sportu i na hraní počítačových her se perfektně hodí bezdrátová sluchátka – pokud se tedy váš partner těmto činnostem věnuje, mohou být dárkem, který hledáte. Sluchátka navíc využije nejen na poslech jeho oblíbených hudebních interpretů, ale třeba i podcastů. Jedná se tedy o všestranný dárek, pro který jistě najde uplatnění.

3. Elektrokoloběžka

Stěžuje si váš partner na dlouhé chození? Elektrokoloběžka mu ušetří námahu i čas! Cestu, která mu jinak zabrala deset minut, bez problému zvládne za dvě minuty, a tak si může každé ráno o něco přispat. A co je lepší dárek než více času na odpočinek?

Perfektní variantou elektrokoloběžky do města je například model Aerium HX8, který spadá pod vlastní značku obchodu Vzdušín.cz. Ten garantuje doručení do Vánoc u objednávek provedených do 17.12. – máte tedy ještě poměrně dost času na rozmyšlenou.

vzdusin.cz

Elektrokoloběžka HX8 nabízí slušný výkon a dojezdovou vzdálenost i chytré funkce – váš přítel či manžel si tak nebude mít na co stěžovat! Naopak si bude pochvalovat komfortní cestování a spoustu volného času.

Aktuálně navíc můžete na Vzdušín.cz získat slevu s použitím kódu „SlePR12500“, který platí až do března 2022, a to na modely Aerium HX8, Aerium Aovo Pro a Aerium EcoSeat. Ať už vyberete jakýkoliv, můžete se spolehnout na to, že vám přinese zjednodušení v mnoha oblastech života.

4. Fitness hodinky

Když máte partnera sportovce, vybírání dárků je hned o poznání snadnější. Perfektním dárkem pak mohou být třeba chytré fitness hodinky, které mu pomohou sledovat nejen výkony při tréninku, ale také počet kroků za den, kvalitu spánku nebo srdeční tep.

Pokud navíc vsadíte na všestrannější model, partner si může jejich prostřednictvím vyřizovat hovory či zprávy nebo s nimi dokonce platit v obchodě. Pod stromečkem tak najde nejen pomocníka na cvičení, ale také parťáka do dalších oblastí života.

5. Dotykové rukavice

Měkké dárky obecně nejsou příliš oblíbené, avšak tento má velký potenciál vše změnit. Jde totiž o rukavice, které jsou navržené tak, aby s nimi bylo možné ovládat dotykové displeje. Váš partner už si tedy nemusí vybírat, zda vám odepíše na zprávu, nebo bude mít v ruce v teple – s tímto dárkem zvládne obojí.

6. Grilovací set

Léto je ještě daleko, ale to neznamená, že vaše drahá polovička nemůže najít pod stromečkem dárek, který využije až se stoupajícími teplotami. Obzvlášť to platí, pokud doma máte krále grilu, na kterého se prakticky celé prázdniny díváte skrze oblak kouře. 

Právě takovým mužům udělá radost prvotřídní sada grilovacího náčiní nebo rovnou nový gril, na kterém budou moci připravovat vyuzené lahůdky dalších několik let. A pokud váš partner takové vybavení už má a zatím mu dobře slouží, můžete mu pořídit set kvalitního koření, které při letním grilování jistě najde bohaté využití.

7. Elektronická čtečka

Už vám domácí knihovna praská ve všech, a to především zásluhou vašeho partnera? S elektronickou čtečkou už žádné tištěné tituly nebude potřebovat – všechny si je pořídí ve formě ebooku a bude je mít neustále pohromadě ve své čtečce. Ušetří tak peníze i místo v knihovně, které můžete využít na tituly vašich oblíbených autorů.

Jak tedy vidíte, existuje plno dárků, které do Štědrého dne bez problému stihnete koupit. Abyste měla jistotu, že skutečně stihnou dorazit, hledejte vánoční lhůty na stránkách eshopů a upřednostňujte vyzvednutí na prodejně. Vyhnete se tak zpoždění na straně dopravce.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články