Adventní kalendář: Originální dárek, který můžete pro své děti vyrobit

Adventní kalendář z fotek potěší každého.
Zdroj: Zoemini
Adventní kalendář z fotek potěší každého.Kapesní tiskárnu jistě využijete.Technická novinka se jistě stane hitem letošních Vánoc.

Blíží se Vánoce a v obchodech se zase objevují čokoládové adventní kalendáře. 24 dní dětského očekávání ale můžete vyplnit originálním vlastnoručně vyrobeným adventním kalendářem. A protože Vánoce jsou svátky rodinné pohody a trávíme je se svými nejbližšími, je krásné mít na adventním kalendáři fotografie všech členů rodiny.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 20. 11. 2018 11:08

výrobě adventního kalendáře není vůbec nutná velká zručnost. Jednoduchý materiál jistě najdete doma a stačí vám pár minut k vytvoření jedinečného kalendáře. Pokud doma nemáte velkou tiskárnu na fotografie, vystačíte si s malou kapesní. Není potřeba žádná složitá instalace, a dokonce ani připojení k elektřině. Malé fotky nebo třeba nálepky tisknete rovnou z mobilu na chatě nebo i na party. Například stylová tiskárna Zoemini od Canonu se vejde do každé kapsy nebo kabelky. Fotky si můžete před tiskem upravit pomocí filtrů, orámování a efektů v aplikaci Canon Mini Print.

Obálkový kalendář

Budete potřebovat klasické bílé nebo barevné obálky či obyčejné papírové pytlíky, na které nalepíte vytištěné fotografie dle vlastního výběru a dozdobíte je jakýmikoli vánočními dekoracemi. Na každou obálku nebo pytlík napíšete výrazně velkou číslici. Vložte sladké překvapení nebo minidárečky. Celý balíček přivažte na obyčejnou lýkovou šňůru třeba na ramínko a je hotovo.

Dárkový kalendář

Malé dárečky zabalte do obyčejného papíru či balicího. Místo čísel můžete nalepit fotky s vánočními motivy a předměty v počtu jednotlivých dnů, například jedna svíčka, dva zvonečky, pět ozdob, deset ořechů. Děti budou zářit radostí nejen z překvapení, ale i počítání jednotlivých předmětů.

Válcový kalendář

Postupně si nasbírejte ruličky od toaletního papíru, následně je obalte barevným nebo balicím papírem, který ohněte tak, abyste vytvořili dno roličky. Do každého uložte dáreček či překvapení a na válečky přilepte jakoukoli fotografii s vánočním motivem.

Kalendář z krabiček

Sežeňte krabičky různých velikostí – můžete nakoupit nebo využít krabičky v domácnosti např. od potravin nebo kancelářských potřeb a vhodně je polepit barevným nebo balicím papírem, do každé schovejte něco malého a jednotlivé krabičky nalepte na větší čtvrtku (ideálně velikost A2). Každou krabičku označte fotkou, aby se poznal každý z 24 dnů.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články