Benefitkou platí již 1 500 lidí, od února usnadní život dalším 5 000 zaměstnanců

Benefitkou je možné uhradit útratu všude tam, kde lze platit kartou Mastercard.
Zdroj: Benefitka.com

Platební kartu, příhodně nazvanou Benefitka, využívá 1500 zaměstnanců po celé republice. A to pouhý měsíc a půl od spuštění tohoto revolučního projektu. Již nyní má Benefitka podepsané smlouvy na dalších 5 000 karet. Cílem přitom bylo 10 000 karet do konce příštího roku. Pravděpodobně tak Benefitka své plány výrazně překročí.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 11. 12. 2017 09:17

Na Benefitce je oceňováno hned několik vlastností, které řeší mnoho starostí při využívání zaměstnaneckých benefitů. Patří mezi ně téměř neomezená akceptační síť – Benefitkou je možné uhradit útratu všude tam, kde lze platit kartou Mastercard ®, tedy kde je platební terminál. Karta přitom skvěle slouží jak pro stravenky, tak pro volnočasové benefity. Sama podle místa transakce rozezná, kterou ze dvou peněženek použít.

Vlastník karty se tak nemusí starat vůbec o nic. S Benefitkou již není nutné zjišťovat, kde berou konkrétní stravenky či poukázky. „Stravenky nebereme“ nebo „maximálně do 5 ks stravenek“ je také minulostí. Platby nejsou jakkoliv omezené až do výše prostředků poskytovaných zaměstnavatelem. Samozřejmostí jsou také bezkontaktní platby a zcela bezpečné zázemí technologie Mastercard ®.

Benefitka.com

Jedna z prvních firem, které Benefitku používají, je Alfa Plastik, společnost se dvěma provozy. Ondřej Švub, HR manager Alfa Plastiku, k využívání Benefitky říká: „Po mnohých konkurenčních nabídkách jsme se rozhodli pro Benefitku právě proto, že nabízela nevšední, moderní řešení, které nám umožňovalo poskytnout srovnatelné benefity všem našim zaměstnancům bez ohledu na to, v které části ČR se nachází naše jednotlivé závody.”

Dále si Ondřej Švub pochvaluje podporu a poradenství poskytnuté ze strany Benefitky při distribuci a aktivaci karet: „Na počátku jsme řešili úskalí, které se jistě netýká jen naší výrobní společnosti. Stále se v naší firmě pohybuje mnoho lidí, kteří nemají počítač či internet, nevládnou e-mailovou adresou, mnohdy nevlastní mobilní telefon. Jsou to údaje, které k zprovoznění moderních benefitů potřebujete a z principu nepočítáte s tím, že byste na tento problém mohli narazit. Lidé z Benefitky ale osobně všem zaměstnancům pomohli karty aktivovat a byli celou dobu k ruce přímo v našich provozech. Vše proběhlo hladce a zaměstnanci jsou s Benefitkou velmi spokojení.“

„Převážnou část benefitů tvoří volnočasové aktivity. Zaměstnanci tak získali výhody, které doposud neměli. Nejčastěji platí Benefitkou v lékárně, ale chlubí se i použitím v optice, kině či aquaparku,“ dodává Ondřej Švub.

Benefitku využívají zaměstnanci malých i velkých firem bez ohledu na místo působení. Obrovskou výhodou Benefitky je právě její uplatnění i mimo velká města díky neomezené akceptační síti.

Zdroj: Tisková zpráva

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články