Bojíte se virů a bakterií? Vyzkoušejte moderní vizitku, díky které budete sdílet údaje bezpečně

Bojíte se virů a bakterií? Vyzkoušejte moderní vizitku, díky které budete sdílet údaje bezpečně
Zdroj: Taptag

Koronakrize ukázala, jak snadno se dají přenášet viry a bakterie naprosto běžnými věcmi. Jednou z nich je třeba pouhé předávání vizitky, na kterou sáhne několik lidí. Máme řešení, jenž vám usnadní život v dnešní nelehké situaci. Moderní, jedinečnou a bezpečnou vizitku 21. století!

Komerční sdělení
Komerční sdělení 28. 12. 2020 08:00

Také nestačíte žasnout nad tím, jak se svět žene kupředu a jaké technologie nám nabízí? Nyní vám představíme další unikátní novinku, která usnadní mnoha lidem život. Možná vás to překvapí, ale existuje vizitka, kterou když si nalepíte na svůj mobilní telefon a ťuknete do ní jiným telefonem, dojde na druhém zařízení ke sdílení vašich údajů, které máte na taptag vizitce umístěny. Tato technologie je na našem trhu naprosto unikátní a první svého druhu!

Přilepte si taptag vizitku

Ano, opravdu to jde. Je to navíc hygienické, rychlé, spolehlivé a navíc nemusíte všude nosit hromady vizitek, které stejně většinou poztrácíte. Kromě mobilu si samozřejmě taptag vizitku můžete přilepit i na jiné přístroje, jako jsou počítač, diář nebo tablet. Taptag vizitka není totiž s telefonem nijak propojená.

Taptag

Aktivace taptag vizitky

Taptag aktivujete v okamžiku, kdy se druhý telefon dotkne vaší taptag vizitky. V tu chvíli  dojde k automatickému sdílení vašeho profilu ve formě odkazu, který si pak jednoduše otevřete. Tam naleznete profil, který si vyplníte a ten pak může sloužit jako rozcestník.

Velkou výhodou této služby je, že druhý telefon nemusí mít taptag vizitku ani aplikaci a stejně se mu vaše taptag vizitka zobrazí. Značka Taptag využívá funkci „NFC“, kterou podporuje většina Apple a Android zařízení, a pokud ne, lze profil načíst i přes QR kód. Taptag tak může využívat opravdu každý.

Taptag

Další funkce taptag vizitky

Kromě pracovních účelů můžete taptag vizitku využít i pro zábavu. Můžete díky ní totiž kromě klasického jména, adresy a telefonního čísla sdílet také webové stránky, Facebook nebo Instagram. Taptag nabízí i produkt do zasedaček na jednoduché připojení k WIFI a další varianty tagů pro business využití.

Nejjednodušší způsob sdílení dat

Vizitky taptag vám dále urychlí podnikání, jedná se o nejjednodušší způsob jak sdílet data a třešničkou na dortu je, že nemusíte skladovat stohy vizitek, ale můžete jich mít neomezené množství přehledně na jednom místě. Mobilní aplikace totiž umožňuje ukládání již načtených tagů, abyste se k nim mohli později vracet a upravovat svůj profil.

Taptag

Snadné ovládání

No a pokud se obáváte, že ovládání taptag vizitky nezvládnete, pak není čeho. Pro přihlášení na vizitku pouze vložíte heslo, které vám dorazí společně s taptag vizitkou. Největší výhodou je, že taptag pracuje na integraci plateb s comgate.

Pokud chcete být originální a styloví, nechte si udělat taptag vizitku s vlastním logem nebo designem.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články