Buďte o Vánocích krásná. Pomohou vám s tím tyhle vychytávky

Buďte o Vánocích krásná. Pomohou vám s tím tyhle vychytávky
Zdroj: Pixabay

Uklizený byt či dům, výzdoba na každém možném i nemožném místě, napečeno, navařeno, prostřeno. Vypadají takhle Vánoce podle vašich představ? „Nazdobte“ se i vy a buďte u stromečku krásná!

Speciální projekt
Speciální projekt 10. 12. 2021 14:30

Možná si nějaké kosmetické vychytávky přejete najít zabalené na Štědrý večer, dopřejte si ale něco s předstihem, abyste mohla u stromečku vypadat krásně. Pořiďte si pomocníky, kteří vám s tím pomohou a nalejte si skleničku něčeho dobrého.

Luxusní péče o pleť

Notino

Absolutním bestsellerem se stalo koncentrované sérum na obličej Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate ImuGenerationRED Technology™. Na světě se dokonce každých 7 vteřin prodá jedno balení! Pyšní se 32 patenty a 179 oceněními po celém světě v kategorii krásy. Díky unikátním technologiím, které jsou výsledkem 20letého výzkumu dodává pleti sílu, aby zůstala stále krásná a mladistvá a chrání pleť před negativními vlivy okolí, stresem a znečištěním.

Péče o pleť je základ

FOREO

Neuvěřitelné věci umí tónující obličejový přístroj BEAR. Donutí vaši pleť pracovat tak poctivě, jako by byla v posilovně. Tento náročný pleťový workout zpevní pokožku, vytvaruje kontury, napomáhá redukci vrásek, usnadňuje vstřebávání aktivních látek z krémů a sér a rozjasňuje. A to všechno díky průlomové T-Sonic pulzaci a 5 intenzitám mikroproudové technologie, které spolupracují v dokonalé harmonii. Kromě něho se v setu ukrývá ještě antioxidační zpevňující sérum Serum Serum Serum s kyselinou hyaluronovou a mikrokapslemi naplněnými skvalanem, které funguje jako dokonalý vodivý prvek pod FOREO BEAR.

Bojujte se stárnutím a únavou

IamCBD

Denní krém s CBD a kyselinou hyaluronovou má navíc mandlový olej. Pleť vyživuje, hydratuje, zvláčňuje, podporuje její obnovu a přirozenou pevnost. Svádí účinný boj se známkami únavy, předčasnému stárnutí i kožním problémům, jako je akné, atopický ekzém, pigmentové skvrny. Vhodný je krém pro všechny věkové kategorie.

Přechod v pohodě

Naturevia

Čeká to každou ženu a nic příjemného to není. Jeden nával horka střídá druhý. Jste rudá v obličeji a zbrocená potem. Stačí okamžik a nálada se vám změní. Cítíte se unavená, protože v noci špatně spíte. Přechod je pro každou ženu náročné období. Získejte zpět životní rovnováhu. Vyzkoušejte nový doplněk stravy Naturevia PerfectDay. Jde o přírodní nehormonální přípravek z bylin určený pro ženy, které trápí menopauza. Ploštičník uleví od návalů horka a nočního pocení, drmek pak pomůže k hormonální rovnováze. Ke zklidnění a lepšímu spánku přispěje zase chmel. Patentovaný sójový extrakt dodá vysoké množství izoflavonů, což jsou fytoestrogeny, které pomáhají tlumit symptomy menopauzy. Přípravek rovněž obsahuje vitamin D, jenž je důležitý pro udržení pevných kostí. Více informací na www.naturevia.cz.

Švýcarský originál do skleničky

Bohemia sekt

Při zkrášlovacích procedurách přijde vhod dobrý drink. Ochutnejte tentokrát něco jiného než víno. Exkluzivní ovocné pálenky připravují švýcarští mistři palírníci již 175 let. Žebříčku oblíbenosti u nás vévodí Fassbind Vieille Poire neboli Stařená hruška. Vyznačuje se intenzivní vůní a sladkostí zralých, šťavnatých hrušek odrůdy Williams. Za svou delikátní chuť posbíral tento skvost řadu ocenění a medailí. Zakoupíte na www.warehouse1.cz.

Klid a pohoda na prvním místě

Blue Style

Můžete to znít jako klišé, ale spousta z nás si (nejen o Vánocích) přeje hlavně klid a pohodu. Tak proč si je neužít na prosluněné pláži, za zvuku šumění mořských vln? Obdarujte své blízké zájezdem do Egypta od cestovní kanceláře Blue Style. Na egyptských plážích v turisticky nejoblíbenějších oblastech Hurghada a Marsa Alam si vytoužené pohody užijete dosyta, navíc za příjemných teplot, které i v zimním období šplhají až ke 30°C. A pokud zatoužíte i po zábavě, můžete se zapojit do animačních programů nebo se ponořit pod hladinu Rudého moře, kde se ukrývá nádherný svět plný pestrobarevných ryb, korálů, želv a dalších živočichů.

Luxus pod vánočním stromkem

Havlíkova apotéka

Mimořádné potěšení, navíc překrásně zabalené, skrývá balíček pojmenovaný De Luxe od českého výrobce organické kosmetiky Havlíkova apotéka. Po jeho rozbalení objevíte tři produkty, které Havlíkova apotéka považuje za své nej. Jde o Elixír mládí a krásy, exkluzivní mast, která je vytvořená podle receptu ze 16. století. Obsahuje výběr nejúčinnějších přírodních složek a je obohacená o novodobé, patentované složky JuvinityTM a RonaCare® Poppy SE. Dvoufázové pleťové sérum krásné Cecílie obsahující vysoký podíl vitamínu C a kyselinou hyaluronovou. Sérum pleť vyplní, vyhladí, hydratuje i vyživí. Navíc zvyšuje produkci kolagenu v pokožce, detoxikuje a rozjasňuje pleť. Do třetice v balíčku najdete jedinečnou pleťovou masku Královská snídaně s aktivní látkou Pentavitin® pro 72hodinovou hloubkovou hydrataci. Všechny tři produkty předchází předčasnému stárnutí, pleť zanechávají šťavnatou a svěží. Navíc jsou cenově zvýhodněné, báječně zabalené, tudíž připravené jako hotový vánoční dárek.

 

 

 

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články