Channing Tatum na Instagramu bránil svoji staronovou lásku Jessie J. Jako lev před trolly

Channing Tatum na Instagramu bránil svoji staronovou lásku Jessie J. Jako lev před trolly
Zdroj: Photo © Bonton csfd.cz
Výrazněji na sebe Channing Tatum upozornil ve filmu Let´s dance, kde si zahrál po boku Jenny Dewan rebela, který v sobě při veřejně prospěšných pracích na Marylandské škole umění objeví taneční nadání. V menší roli se objevil v poměrně dobře hodnoceném filmu Vzpoura v Seattlu, kde si zahrál vedle takových hvězd jako je Woody Harrelson, Ray Liotta nebo Charlize Theron. 
V dalším výpravném akčním filmu, G.I.Joe, který čerpá z americké hry, si Channing zahrál také po boku české modelky Karoliny Kurkové. Mimochodem, jestli jste tento film viděli, možná se vám nějaká místa zdála povědomá. Nebylo by divu, protože jedna z klíčových scén se odehrává v pražském Starém městě.V roce 2014 si Channing zahrál v akční krimi komedii 22 Jump Street, kde s kolegou Jonahem Hillem prochází jakýmsi pomyslným přerodem z přerostlého puberťáka ve skutečného muže.+ 2 fotky+ 3 fotky

Pouze měsíc bez sebe vydrželi herec Channing Tatum a zpěvačka Jessie J., kteří se rozešli před Vánocemi kvůli tomu, že na sebe neměli skoro žádný čas. Teď jsou ale zase spolu a slavný americký herec se své staronové partnerky zastal i na sociálních sítích, kde ji bránil před trolly.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 27. 01. 2020 11:53

Devětatřicetiletý Tatum a o osm let mladší Jessie J. spolu byli před rozchodem zhruba rok a svůj „nový vztah“ zase potvrdili v minulých dnech na koncertě, který proběhl na počest skupiny Aerosmith.

Rýpavý komentář

Nyní Channing, jenž zářil například ve filmech Bez kalhot nebo Osm hrozných, svou lásku ke své partnerce demonstroval i na Instagramu, kde zpěvačku bránil před jedním z trollů. Vše odstartovalo v pátek 24. ledna, když Tatum nasdílel selfie s Jessie J., kde oba vypadají jako jednorožci. „Budu se dívat, jak tento jednorožec bude dnes večer zpívat. Rohy ven!“ napsal.

Jeden z komentářů, který se pod fotkou objevil, ho ale pořádně naštval. „Jenna s tebou vypadala lépe,“ napsal v něm rýpavý sledující, jenž tak narážel na Tatumův vztah s bývalou manželkou Jennou Dewan, se kterou má šestiletou dceru Everly. „Proč doopravdy nepřemýšlíš o tom, co děláš. Je to urážející. Nikdo tě tady nechce, speciálně já,“ odpověděl na komentář Tatum, který zároveň dodal, že pro něj není nikdo tak omračující a krásnější, než je Jess.

Krása není měřitelná

Hollywoodský herec si však uvědomil, že slova o své bývalé partnerce Dewan by někdo mohl špatně pochopit, a tak na její adresu ještě doplnil pár slov. „Jenna je krásná a skvělá, ale krása není měřitelná a nikdo není hezčí nebo lepší než někdo jiný, buďte opatrnější se svými soudy jiných lidí,“ napsal a poté už se zase naplno věnoval Jessie J. „Já si jdu užívat noc s mou nádhernou ženou a přitulit se k jejímu vřelému srdci,“ dodal.

NA ZNÁMÉ FILMOVÉ ROLE CHANNINGA TATUMA SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články