Richard Gere se svou manželkou Alejandrou srší láskou na všechny strany. Problém jim nedělá ani velký věkový rozdíl

Richard Gere se svou manželkou Alejandrou srší láskou na všechny strany. Problém jim nedělá ani velký věkový rozdíl
Zdroj: Wikimedia Commons/Luisa Mata - Own work, CC BY-SA

Lamač ženských srdcí z oblíbeného filmu Pretty Woman Richard Gere má po celém světě i ve svých sedmdesáti letech pořád spoustu nápadnic. On ale zůstává věrný jen své Alejandře Silva, která se s ním cítí jako v sedmém nebi. A vůbec žádný problém jim nedělá ani velký věkový rozdíl. Dělí je totiž 33 let.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 01. 04. 2020 12:26

Jak začala romantická pohádka těchto dvou hrdliček? Psal se rok 2014, když charismatický americký herec pobýval v hotelu, který vlastnila Alejandřina rodina. Ti dva byli vzájemně představeni a hned v ten samý večer oba cítili velmi silné spojení. Od té doby se už neoddělili, byla to zkrátka láska na první pohled.

Richard je neskutečný gentleman

Richard s Alejandrou si ve svých životech prošli i nelehkými časy, které byly spojeny s jejich předešlými vztahy. I to je ale posilnilo, a když v roce 2018 svůj zpečetili vztah láskyplným „ano“, tak jejich štěstí mohlo vypuknout naplno.

Když sedmatřicetiletá publicistka Alejandra mluví o svém rodinném životě, právem ho přirovnává k pohádce. Jak uvádí brightside.me, Richard je podle jejích slov neskutečný gentleman. Každé ráno se jí zeptá, co by ji potěšilo, a Alejandra je také ráda, že má v dnešní době muže, který si jí váží a neostýchá se jí říct, jak je pro něj důležitá.

Nejromantičtější sen

Tento zamilovaný pár se sice nevyhnul několika posměškům ohledně velkého věkového rozdílu, který je dělí, ale ani jeden z nich v tom nevidí absolutně žádný problém. Alejandra dokonce o svém manželovi tvrdí, že je tím nejskromnějším a nejcitlivějším, ale také laskavým, pozorným, vtipným a velkorysým mužem, kterého kdy poznala. Zároveň dodává, že Richard má dokonce více energie, než ona sama. Alejandra zkrátka nyní žije nejromantičtější sen, jaký kdy měla, a nechce se z něj probudit.

Zamilovanost srší také z Richarda, který je prý nejšťastnějším mužem v celém vesmíru. Oženil se totiž se skvělou, inteligentní, zábavnou a citlivou ženou, která je, stejně jako on, ochotná pomáhat lidem v nouzi, takže je naplňují i společné zájmy. Loni se jim navíc narodil chlapeček, který jejich srdce naplnil nekonečnou láskou.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články