Chyby ve filmu Blade 2: Upírské zuby plné plomb, viditelná hadička přinášející krev do úst

Blade 2 je americký akční film z roku 2002, který natočil Guillermo del Toro podle komiksových příběhů o Bladeovi.
Zdroj: TV Nova
Blade 2 je americký akční film z roku 2002, který natočil Guillermo del Toro podle komiksových příběhů o Bladeovi. Blade, který je sám napůl upírem, pátrá po svém příteli a pomocníkovi Abrahamu Whistlerovi, který sice údajně zemřel, ve skutečnosti však žije v zajetí upírů.Nakonec se mu podaří přítele najít a osvobodit. Whistler infikovaný upírskou krví svede s nákazou úspěšnou bitvu, nepadne si však do oka s Bladeovým novým pomocníkem.V jejich skrýši se objeví maskovaní upíři Asad a Nyssa. Přinášejí vzkaz pro Blada od vládce upírů.+ 5 fotek+ 6 fotek

Americký akční film z roku 2002 natočil Guillermo del Toro podle komiksů o Bladeovi. Rozpočet filmu činil 54 miliónů dolarů a film ve finále vydělal neuvěřitelných 155 010 032 dolarů. V titulní roli opět zazářil Wesley Snipes.

Petra Járková
Petra Járková 16. 03. 2020 16:00

V Praze se objeví nový druh vampýra, který zabíjí lidi a roznáší zmutovaný upíří virus. Upírská komunita se proto snaží spojit s Bladem, aby vampýra dopadl a přemohl.

Ve filmu se objevila celá řada chyb, které stojí za připomenutí. Některé vás možná pobaví, ale nad jinými zůstává rozum stát.

Upír se zaplombovanými zuby

Když se na upírské párty proměňuje čerstvě nakažený Priest, při mnoha z jeho výkřiků si můžete všimnout, že má některé zuby spravené plombami, což by jako čistokrevný upír mít neměl.

Rozpůlená helma

Když Blade likviduje upíry na motorce, jednomu dře přilbu o kolo, a ta se poté rozpůlí. Přilba je však rozpůlená ještě dříve a drží jen za pásek.

Hadička s krví

Ve scéně, kdy Blade zabije Nomaka můžete spatřit hadičku, která mu přivádí krev do úst nebo když Blade bojuje s Nomakem, jsou jeho šaty úplně suché, i přesto, že se před několika málo chvílemi vynořil z tratoliště krve.

Upíři nedýchají

Když Blade v podzemí při souboji proti nadrase upírů použije UV-bombu, tak se upírka Nyssa hluboce nadechne, než se potopí, ale kdo sleduje filmy o upírech, tak ví, že upíři přece nedýchají.

Zázračně zašité kalhoty

Když je Blade na konci filmu proděravěn kůly, aby z něj mohli upíři dostat všechnu krev, projdou mu bodce zápěstím a stehny. Jelikož je oblečen jen v kalhotách, tak mu to do nich udělají díry. Ale když Blade později po koupeli v krvi bojuje s upíry, nejsou už jeho kalhoty děravé.

NA FOTKY Z FILMU BLADE 2 SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA FILM BLADE 2 SE MŮŽETE PODÍVAT DNES V NOCI OD 23:55 NA NOVA CINEMA

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články