Čím překvapit tátu? Potěšte ho zajímavým dárkem ke dni otců

Čím překvapit tátu? Potěšte ho zajímavým dárkem ke dni otců
Zdroj: Pixabay

Den matek a dětí máme za sebou, teď jsou na řadě naši tátové! Jenže víte, jak to je, vybral dárek pro muže je občas pořádný oříšek. Inspirujte se!

Speciální projekt
Speciální projekt 09. 06. 2023 09:00

Řada z nás to řeší před Vánoci i narozeninami svého táty či partnera. Čím muže svého života potěšit, aby dáreček nezůstal na dně skříně, ale sloužil tak, jak má? Tihle nápady vám možná nákup ke Dni otců usnadní.

Diplomático pro tatínky

PEPR

Věnujte svému tatínkovi ke Dni otců výjimečný dárek, prémiový rum Diplomático Reserva Exclusiva. Blend rumů starých až 12 let posbíral desítky medailí na prestižních rumových soutěžích. Je vyhledávaný pro svou lahodnou chuť, vyznačuje se jemným a komplexním profilem a dlouhým zakončením. Získal srdce milovníků kvalitního rumu a je tak skvělým dárkem i pro ty, kdo jsou našemu srdci nejbližší. Seženete na www.warehouse1.cz.

Nechte táty odpočinout

K Vechtru

Dva v jednom získáte, pokud partnerovi a tátovi svých dětí pořídíte prodloužený víkend někde v přírodě. Protože koho jiného vezme s sebou, než vás? Skutečný ráj najdete kousek za Prahou, uniknete povinnostem, budete společně odpočívat a relaxovat a jediné, co vám hrozí je, že se vám nebude chtít domů. Tenhle kousek ráje se jmenuje K Vechtru. Budete si připadat jako zpátky v dětství, protože všechny starosti a problémy necháte za sebou. Můžete si užít kolo, golf, jógu či lenošení, ale také bazén s protiproudem, saunu, zastřešenou terasu i relaxační zahradu.

Naučte se vše o mase!

Extrakurzy

Čím jiným potěšit tatínka, než něčím dobrým na zub. Co kdyby si ale slavnostní oběd nebo večeři vlastnoručně připravil a tím pádem potěšil zbytek rodiny on? Že neumí vařit? Nevadí! Extrakurzy přinášejí speciální balíček ke Dni otců. Jmenuje se Naučte se vše o mase a obdarovaný se díky online kurzu naučí opravdové speciality, obsahuje totiž hned dva kurzy, a to šéfkuchařů Honzy Punčocháře a Mirka Kaliny. Předají vám cenné zkušenosti a pod jejich taktovkou se stanete mistrem grilu a přípravy masa na všechny způsoby.

Sport bez nepříjemných křečí

Naturevia

Máte doma aktivního tátu, kterého čeká akční léto? Doporučte mu, aby potrénoval – pro začátek jsou ideální kratší úseky a „pomalejší rozjezd“ a hlavně nikdy nevynechat rozcvičku. Protože taková svalová křeč se může dostavit kdykoliv. Vyhnout se jí dá sázkou na hořčík. Při sportu tělo více hořčíku spotřebuje i vyloučí. Jeho nedostatek se projeví nižším výkonem a horší regenerací. Ovlivňuje navíc produkci hormonu štěstí – serotoninu, takže díky němu se dostaví nejen elán, ale i úsměv! Jako vhodný zdroj může posloužit doplněk stravy Naturevia Magnesium 1, jehož jedna malá tableta denně zajistí potřebný přísun hořčíku. Balení obsahuje 90 tablet, takže vydrží tři měsíce.

Ozdobte si je

Svět minerálů

Pánský šperk? Proč ne! Když už ale chcete pro partnera nebo tatínka pořídit nějakou tu ozdobu, vyberte takovou, která na něj navíc bude mít prospěšné účinky, sáhněte po pánském náramku s minerálem. Dovedou svého majitele ochránit, ubránit ho před negativní energií, ale i pomoci dosáhnout vysněného cíle, ať už jde o prosperitu, štěstí, lásku, harmonii nebo osobní rozvoj.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články