Dámské legíny UTOPY jsou perfektní na sport i volný čas

Dámské legíny UTOPY jsou perfektní na sport i volný čas
Zdroj: Klient

Legíny jsou univerzálním a pohodlným kouskem oděvu, pro nějž najde využití každá žena. Jen je potřeba vybrat si ty správné. Dejte sbohem nudným černým legínám, oblékněte se do originálnějších kousků a pomozte spolu s českým výrobcem rozzářit české ulice.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 15. 06. 2021 15:00

Česká značka UTOPY vznikla s cílem nahradit fast fashion a nabídnout českým zákaznicím něco neotřelého a neokoukaného. Přesně takové jsou i dámské legíny UTOPY.

Poctivé materiály, český design i výroba

Sportovní legíny UTOPY jsou vyráběné z kvalitních materiálů, konkrétně z kombinace polyesteru a elastanu, jež dokonale přilnou ke kůži, jsou lehké, příjemné a rychle schnou. Perou se na 30 °C, díky tomu vydrží barvy stále stejně zářivé. A přijít o ty nádherné barvy by byla škoda. Legíny jsou totiž svým vzhledem naprosto originální, všechny motivy jsou navrhované českými designéry. Výrobu zajišťují české švadlenky. Koupí těchto legín tedy podpoříte poctivou domácí firmu a obecně českou ekonomiku.

Při výrobě se myslelo i na detaily

Unikátní technika potisku, jež zajišťuje dlouhou trvanlivost barev, perfektní střih s vysokým pasem, jenž sedí každé postavě, žádné všité etikety, jež by vás nepříjemně kousaly při cvičení.

Legíny byly navrženy jako sportovní oblečení, v němž se budete cítit pohodlně při každém typu pohybu. Ostudu si s nimi ovšem neutrhnete ani tehdy, když je budete používat jako volnočasový outfit.

Vylaďte se do barev

Můžete je používat jako legíny na jógu, na běhání, do fitka nebo kamkoliv jinam, kde budete chtít zazářit. V legínách UTOPY se vám to jednoznačně povede, ať už si zvolíte geometrické vzory, proužky, motiv Paříže, komiksové obrázky nebo jakýkoliv jiný design.

Do motivů se zaručeně zamilujete, a pokud se tak stane, můžete si od značky UTOPY pořídit i kšiltovky, mikiny a mnoho dalšího oblečení a doplňků.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články