Vyrobte si kouzelný adventní kalendář s Regionální potravinou

Vyrobte si kouzelný adventní kalendář s Regionální potravinou
Zdroj: Regionální potravina

Připravte se na nejkouzelnější období v roce! Letošní svátky by se měly nést na vlně klidu a pohody. S Velkým vánočním průvodcem od Regionální potraviny se vám blýská na krásné a poklidné Vánoce. Provede vás svátky a včas vám připomene všechny důležité úkony – od pečení cukroví až po velký vánoční úklid. Rovněž obsahuje spoustu tipů na výrobu originálních předmětů. Například jednoduchý adventní kalendář, se kterým překvapíte své blízké.

Speciální projekt
Speciální projekt 19. 11. 2021 07:30

Užijte si vánoční svátky bez stresu a přecpaných nákupních center. Spolu s vánočním průvodcem od Regionální potraviny zvládnete vše v předstihu, a dokonce vám zbude čas na výrobu originálních předmětů, kterými můžete obdarovat druhé nebo si jimi vyšperkovat domácnost. Jedním z mnoha tipů je výroba originálního adventního kalendáře.

Existuje několik cest, kterými se můžete při výrobě adventního kalendáře můžete vydat. Využít můžete různé předvyrobené, které stačí jen trochu dozdobit, a kalendář je na světě. Pytlíčky na každý den můžete koupit hotové v papírnictví, či si je doma vyrobit z balicího papíru a lepenky. Pak už je stačí jen převázat hezkou stužkou a popsat balíčky čísly od jedné do dvaceti čtyř. Kam pak balíčky zavěsíte či položíte, je na vás. Nám se líbí nápad s kolíčky na prádlo, kterými můžete připevnit balíčky na provázek a zavěsit třeba do dětského pokojíčku.

Akademie kvality

A čím balíčky naplnit? Ani tomu se meze nekladou. Oblíbenou variantou jsou sladkosti či oříšky. Sáhněte po těch lokálních. Co třeba SUŠENÉ MORUŠE BIO, které letos získaly ocenění Regionální potravina ve Zlínském kraji? Mimo to nemusí kalendář obsahovat jen pochutiny. Zkuste do pytlíčků zabalit i společné zážitky – například, že si společně půjdete zabruslit, do kina, nebo že si třeba zahrajete společenskou hru.

 Vánoční přípravy s klidnou hlavou

Návod na adventní kalendář vznikl v rámci unikátního projektu Velký vánoční průvodce, který zaštiťuje právě značka Regionální potravina. Na jednom místě zde najdete velkou dávku vánoční inspirace na recepty, výzdobu či dárky. Vše je přehledně rozděleno do šesti předvánočních týdnů, abyste svátky mohli prožít v klidu a pohodě. Vychutnejte si adventní období s Regionální potravinou!

Akademie kvality

O značce Regionální potravina

Značka Regionální potravina každoročně oceňuje nejkvalitnější potravinářské a zemědělské výrobky napříč regiony. U produktů opatřených zelenomodrým logem si tak můžete být jisti, že jde o výrobky od lokálních výrobců, kteří dbají na regionální suroviny a poctivé zpracování. Spotřebitelé si mohou vybírat z více než 500 výrobků od více než 350 výrobců. Více informací je k dispozici na webových stránkách regionalnipotravina.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články