Horoskop: Dovolená podle hvězd: Jaká místa jsou pro vás podle zvěrokruhu ideální?

Horoskop: Dovolená podle hvězd: Jaká místa jsou pro vás podle zvěrokruhu ideální?
Zdroj: Pixabay/koláž Lifee.cz

Dovolená pro každého znamená něco jiného. Někdo už se vidí na pláži, jiný chce zase vidět co nejvíce. Tipy na úžasnou dovolenou najdeme téměř všude, ale jestli se nám dovolená vydaří, je vždy ve hvězdách. Tak nebude od věci se podívat, jaký recept na ideální dovolenou nám namíchaly přímo hvězdy!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 29. 04. 2019 06:00

BERANI si užívají na sto dvacet procent

Dovolená je pro Berany především úžasným dobrodružstvím. Dobou, kdy mohou naplno rozvinout své dovednosti a překonávat překážky. Povalování u moře je nadchne, snad jenom když budou chtít překonat rekord ve válení nebo objeví nějakou super luxusní pláž, na které se budou chtít vyfotit.

BÝCI hledají stín a dobré jídlo

Býky na nějaké měření sil na dovolené příliš neužije. Tedy až na jediné. Zkuste jim naordinovat něco, co jim bude proti mysli, a hned uvidíte, jak se umí "zabejčit". Jejich hlavní dovolenkovou zábavou je totiž odpočinek ve všech jeho možných podobách. Správný relax je pro ně spojen s dobrým jídlem a pitím a společností.

BLÍŽENCI potřebují létat

Ne že by se pověstní neposedové neobešli bez leteckého zájezdu, ale nevydrží dlouho na jednom místě. Jejich duše potřebuje stále nové podněty a zážitky, jak něco trvá příliš dlouho nebo se opakuje stále dokola, ztrácejí trpělivost. Klidně s vámi tedy postaví hrad z písku, ale hlavně to po nich nechtějte každý den.

RACI chtějí romantiku

Rak potřebuje o dovolené načerpat nějaké city do zásoby. A to i když je momentálně sólo. Dobře mu udělá kontakt s přírodou, umí nasávat genius loci tajemných zákoutí, stejně jako si potrpí na návrat do dětských míst, která má spojená s příjemnými zážitky.

LVI se potřebují ukázat

Lev si o dovolené vystačí málokdy sám, potřebuje se ukazovat, nechat si skládat lichotky a nechat se rozmazlovat. Nepohrdne nějakým luxusnějším výletem ve společnosti někoho, koho obdivuje a kdo obdivuje jeho. Nákupy jsou pro něj tradičním dovolenkovým kořením.

PANNY mají rády plány

Pannu nadchne, pokud si bude moci dovolenou předem naplánovat. Žádné velké bojovky ji nelákají, naopak strávit dovolenou sérií zajímavých výletů po našich končinách pro ni může být přesně to pravé.

VÁHY potřebují inspiraci

Váhy dovolenou milují a umí si užívat atmosféru nových míst i zajímavých setkání. Protože jsou nerozhodné, málokdy se spokojí jen s jedním typem činností. Málokdy se unaví, proto může být pro jejich okolí někdy náročné s nimi držet krok.

ŠTÍŘI potřebují hloubku

Ne že by Štír musel nutně někde šnorchlovat v hlubinách, ale od dovolené očekává vždy o něco více než pouhý odpočinek nebo poznávání nových míst.

STŘELCI vědí, co chtějí

Střelec ví obvykle přesně, co od své dovolené očekává. Většinou ho láká přesně to, co zažil někdo z jeho blízkého okolí, co ho nadchlo a co by chtěl taky zažít. Umí rychle pro něco vzplát a obvykle to i rychle zrealizovat.

KOZOROZI dbají na image

Kozoroh vybírá obvykle ne s ohledem na to, co se líbí jemu konkrétně, ale jaký způsob dovolené je ideální podle jeho rodinných, pracovních nebo společenských závazků.

VODNÁŘI potřebují svobodu

Vodnář dovolenou miluje, protože mu umožňuje užívat si volnost a nemuset se starat o zítřejší pracovní program.

RYBY volí proud

Ryby plavou buď s proudem, nebo proti němu. Takže je buď najdeme spokojeně se rekreovat s rodinkou v nejoblíbenějších letoviscích, nebo naopak na naprosto neprobádaných místech, která je fascinují svým tajemným nábojem.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články