Drama Krásná a zvrácená: Šokující skutečný příběh ze světa peněz a blahobytu

Film byl natočen podle skutečné události, kdy byl v červenci roku 2009 byl Ben Novack, dědic hotelového řetězce Fontainebleu, brutálně zavražděn.
Zdroj: TV Nova
Film byl natočen podle skutečné události, kdy byl v červenci roku 2009 byl Ben Novack, dědic hotelového řetězce Fontainebleu, brutálně zavražděn. Děj filmu Beautiful & Twisted, který je založen na šokujícím skutečném příběhu, se odehrává v Miami s jasně modrou oblohou a je zasazen do světa peněz, výsad a nadbytku. Ambiciózní milionářský dědic hotelu Fontainebleau Miami Beach Ben Novack mladší (Rob Lowe) se ožení s okouzlující striptérkou Narcy (Paz Vegaová). Intenzivní vztah páru okořeněný fetišem a netradičními sexuálními praktikami se však rychle přemění v manželství, ve kterém oba milenci nevysvětlitelně žijí bok po boku ve vztahu založeném na lásce a nedůvěře. + 4 fotky+ 5 fotek

V červenci roku 2009 byl Ben Novack, dědic hotelového řetězce Fontainebleu, brutálně zavražděn. Skandální okolnosti této hrůzné vraždy okamžitě přitáhly pozornost médií a Benova žena Narcy se stala hlavní podezřelou. Na konto této události byl natočen film, který můžete vidět na televizních obrazovkách.

Petra Járková
Petra Járková 17. 02. 2020 16:00

Ve filmu, který se odehrává ve sluncem zalitém Miami, ve světě peněz, smetánky a luxusu, se ambiciózní dědic miliardového jmění hotelu Fontainebleau Miami Beach Ben Novack mladší ožení s nádhernou striptérkou Narcy.

Brutální vražda

Líbí se mu její divokost, slabost pro sado-maso a nespoutaný sex. Intenzivní vztah manželů je naplněný láskou, ale i vzájemnou nedůvěrou. Jednoho dne ale dojde k brutální vraždě, jejíž obětí se stane Ben.

Velké vyšetřování

Smetánka města je otřesena tragickou událostí a policie se pouští do vyšetřování. Skandální okolnosti této hrůzné vraždy okamžitě přitáhnou pozornost médií a Benova žena Narcy se stane hlavní podezřelou.

Vražda tchyně

Americká herečka Candice Bergenová, držitelka cen Emmy a Golden Globe, se představí jako Benova matka Bernice Novacková, jejíž podezíravost vůči Narcy dovede její bezcitnou snachu k tomu, že ji vlastníma rukama zabije.

Hollywoodská hvězda

Jako dcera slavného břichomluvce Edgara Bergena a bývalé modelky a herečky Frances Bergenové vyrůstala Candice Bergenová odmalička obklopená hollywoodským leskem a slávou. Již ve věku 6 let zaznamenala svůj debut v rádiu v rozhlasové show svého otce. Následoval svět filmu, ve kterém díky svému aristokraticky přitažlivému zjevu vytvářela převážně povrchní úlohy. Největší úspěch jí přinesla titulní role reportérky v mimořádně úspěšném sitcomu Murphy Brown. Ta jí přinesla kromě dalších vavřínů pětkrát cenu Emmy, dva Zlaté glóby a rovněž poskytla příležitost pro uplatnění vlastních feministických názorů.

NA SNÍMKY Z FILMU KRÁSNÁ A ZVRÁCENÁ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA FILM KRÁSNÁ A ZVRÁCENÁ SE MŮŽETE PODÍVAT DNES OD 22 HODIN NA NOVA CINEMA

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články