Hororový snímek Tiché místo už brzy nabídne druhé pokračování. Prý bude ještě lepší

film Tiché místo
Zdroj: Paramount Pictures

Hororový snímek Tiché místo se zapsal jako film, který jeho diváci ohodnotili velmi dobře. A nyní John Krasinski přichází s dalším pokračováním. Co ho k tomu přimělo? Podle jeho slov bude druhý díl ještě lepší, než ten první. Zdá se, že se opět budeme hodně bát.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 10. 03. 2020 10:31

Po prvním dílu hororu, ve kterém se objevil jeho režisér a scénárista John Krasinski po boku své manželky a herečky Emily Blunt, po dvou letech přichází další pokračování. To má v plánu být stejně děsivé, a tak to vypadá, že lidem zase budou strachem stát chlupy na celém těle.

Druhý díl se mi líbí ještě víc

Přitom k natočení druhého dílu byl John Krasinski dlouho velmi skeptický. Snímek byl totiž jeho srdeční záležitostí, a tak na tom nechtěl nic měnit. Nakonec se ale k dalšímu kroku odhodlal.

A čtyřicetiletý Krasinski rozhodně ničeho nelituje. Při natáčení druhého dílu si totiž uvědomil, že vytvořil ještě lepší díl, než jakým byl ten předchozí. „Řekl jsem, že nikdy neudělám druhý díl. Nic pro mě nebylo tak dokonalého jako Tiché místo, nakonec se ale ukázalo, že druhý díl se mi líbí ještě více,” řekl Krasinski pro Hollywood Reporter.

Premiéra je 19. března

U rozhovoru mu asistovala i jeho krásná manželka Emily Blunt, která se svěřila s tím, že ve druhém díle má její postava daleko větší rozměr a možnosti, než v tom úvodním. Naprosto se v něm vžila do mateřské zuřivosti, která bude ve filmu dominantní. Ve filmu potká taky mnoho nových postav a objeví se i v akčních scénách.

Druhý díl bude pokračovat přesně tam, kde skončil ten první, takže se diváci mají opravdu na co těšit. První snímek vydělal více než 340 milionů dolarů a Národní revizní radou a Americkým filmovým institutem byl vybrán jako jeden z deseti nejlepších filmů roku 2018. V českých kinech se Tiché místo: Část II objeví 19. března – a určitě to bude děsivá podívaná.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články