Inspirujte se. Tyhle dárky vaše blízké vážně potěší

Inspirujte se. Tyhle dárky vaše blízké vážně potěší
Zdroj: Pixabay

Nikdo vás nechce stresovat, ale… To číslo je 36! Přesně tolik dnů zbývá do Štědrého dne a to už, přiznejme si, není moc. Tak se zhluboka nadechněte a pusťte se do nákupů! Protože teď ještě máte možnost zvládnout to v klidu, a dokonce bez návštěvy obchoďáku!

Speciální projekt
Speciální projekt 15. 11. 2022 13:30

Nechce se inspirovat! A pokud patříte k těm, kteří by dali cokoliv za to, aby nemuseli vkročit do nákupního centra, objednávejte online. Právě proto je však třeba začít už teď, aby dárky dorazily ještě před tím, než se sejde rodina u stromečku.

Pro milovníky hudby

O2

Nová bezdrátová sluchátka O2 pods+ s prémiovými funkcemi jsou ideálním dárkem pro milovníky hudby. Posluchač si totiž díky inteligentnímu potlačení hluku může odfiltrovat okolní ruch a naplno si vychutnat oblíbenou hudbu nebo podcast. Díky třem velikostem nástavců padnou O2 pods+ každému. Po uplatnění slevy tisíc korun, kterou zákazníci mají díky vánoční kampani za každou službu u operátora O2, stojí sluchátka O2 pods+ jen 499 korun. Ideální vánoční dárek nejen pro milovníky hudby je k dostání v O2 Prodejnách i na e-shopu o2.cz.

Dárková kolekce chilli papriček

The ChilliDoctor

Dárková sada chilli prášků je ideálním dárek, kterým zaručeně zahřejte nejen u srdce. Tento stojánek se stane praktickým doplňkem do jakékoliv kuchyně. Celá sada obsahuje 12 druhů chilli prášků od mírných Ancho, přes zauzené Chipotle až po nejpálivější královnu chilli papriček Carolina Reaper. Stručně řečeno, dárková kolekce No12, by letos neměla chybět pod žádným vánočním stromečkem. Objednávejte na www.thechillidoctor.cz. Využijte nyní SLEVOVÝ KÓD „toprecepty10“ na -10% na veškerý sortiment na e-shopu.

Vánoční barevné ladění

PEPR

Dopřejte si na svátky (ale i před nimi) něco mimořádného. Červená je tradiční barvou Vánoc, a tak tuhle barvu neopomeňte ani na poli šumivého vína k vánočnímu přípitku. Červený Bohemia Sekt oceníte ale nejen kvůli jeho barvě, mile vás potěší i svou neodolatelnou chutí a vůní. K výběru vašeho vánočního cukroví bude zkrátka jedinečný. Seženete na www.osobnivinoteka.cz.

Nadělte krásné vlasy

BaByliss

Zná to každá žena. Zkrotit své vlasy, to chce někdy pořádnou dávku trpělivosti i času. Proto přináší BaByliss novou řadu produktů, která vyřeší dva největší problémy našich vlasů – krepatění a špatnou kondici. Výsledkem dlouhého snažení a objevování nových technologií péče o vlasy je zcela nová řada BaByliss Hydro-Fusion. Nové přístroje z řady Hydro-Fusion si dokážou poradit nejen s jemnými vlasy, vlasy náchylnými ke krepatění, přirozenými kudrlinami, ale i těžko zvladatelnými vlasy, které odmítají dělat to, co po nich chcete. Vysoušeč vlasů, kulmofény a žehlička na vlasy BaByliss Hydro-Fusion jsou vybaveny pokročilou plazmovou technologií, která využívá duální iontový systém vyrovnávající vlhkost.

Kouzlo medu

Medicinka

Kdo by neměl rád med? Napadlo vás ale někdy udělat z něj vánoční překvapení? Vždyť jedlé dárky jsou fajn! Jankar Profi, tradiční výrobce oceněné medoviny, který se může chlubit třeba stříbrnou medailí z 2 000 vzorků vín z celého světa, přesně takový dárek má. Balení obsahuje dva malé medíky a dvě medovinky, ale také ručně dělanou svíčku.

Pro milovníky uklízení

Bissell

Patříte k těm, kteří milují mít domov jako ze škatulky? Potom si napište Ježíškovi o tuhle vychytávku. Víceúčelový vysavač Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Wet & Dry poskytuje 25 minut bezdrátového vysávání. Díky absenci šňůry se s ním velmi snadno manipuluje. Má oddělenou nádržku na čistou a špinavou vodu, takže vytíráte vždy tou čistou. Samočisticí režim vyčistí všechny součástky vysavače, takže už neztrácíte drahocenné minuty jeho zdlouhavým čištěním. Přístroj po použití stačí jen rozebrat a jednotlivé části dát vysušit.

Vařte jako profík

Extrakurzy

Uvařit doma složitější recept a překvapit rodinu či kamarády. Nezní to dobře? Pokud nejste v kuchyni zrovna přeborník, napište si Ježíškovi o kurz vaření. Teď navíc díky nabídce největšího českého webu o vaření Toprecepty můžete využít atraktivní nabídku. Stačí si vybrat dva libovolné kurzy a vložit je košíku, potom už jen v kolonce „slevový kód" zadejte ZDARMAKURZ. Extrakurzy jsou novou platformou, která nabízí možnost vařit jako profík. Kurzy vedou přední čeští šéfkuchaři.

Vyzdobte si domov

Svět minerálů

Obdržet jako dárek něco, co vám vyzdobí dům, a ještě vám dodá energii, to je jako z říše snů. Přitom právě tak můžete obdarovat blízké, kterým dopřejete minerály. Kameny jsou totiž schopny předávat nám energii, pomoci s bolavou duší i při nemoci. Velké minerály se navíc stanou atraktivním a přírodním doplňkem.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články