Jako by mu z oka vypadl. Nejmladší syn Gordona Ramsayho na fotkách vypadá přesně jako slavný kuchař

Jako by mu z oka vypadl. Nejmladší syn Gordona Ramsayho na fotkách vypadá přesně jako slavný kuchař
Zdroj: instagram.com/gordonram

Jeden z nejznámějších kuchařů světa Gordon Ramsay se u rozžhavené plotny cítí jako ryba ve vodě. A kdo ví, možná už mu roste i zdatný nástupce. Jeho nejmladší syn Oscar totiž vypadá, jako by mu z oka vypadl.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 21. 01. 2020 09:58

Populárnímu britskému kuchaři jeho milovaná manželka přivedla na svět už pátého potomka. A chlapeček, který se narodil v dubnu loňského roku, je jeho malou kopií. Gordon sdílí na Instagram fotky malého Oscara, který roste jako z vody a vypadá přesně jako on. „Je jako klon svého táty, tak moc mu je podobný," zaznělo v jednom komentáři. „Omg, je stejný jako jeho otec," stálo v dalším.

instagram.com/gordonram

Manželka mě u porodu nechtěla

Malý Oscar má ještě čtyři o dost starší sourozence – tři sestry a jednoho bratra. Ramsay, který je šéfem pořadu Pekelná kuchyně, si ale u jeho porodu prožil své. „Manželka mě u porodu nechtěla vidět - kvůli tomu, jak jsem zvládl ty předešlé. Nechci, abys mě viděl v tomto stavu, vypadni," vzpomíná Gordon na tvrdá slova jeho ženy.

Slavného kuchaře porod jeho pětačtyřicetileté manželky Tany opravdu zmohl. „Omdlel jsem, doslova jsem upadl na podlahu," přiznal kuchař, který získal celkem šestnáct Michelinských hvězd, a jenž je zároveň držitelem ocenění důstojník Řádu britského impéria.

instagram.com/gordongram/

 

Omdlel jsem jako idiot

Gordon Ramsay se taky svěřil s tím, že na porodním sále zaslechl píseň Eda Sheerana a doufal, že díky ní zůstane v klidu. „Ale pak se mi zatemnilo a omdlel jsem jako idiot. Mimochodem, bylo to poprvé, dosud jsem totiž nikdy neomdlel," dodal.

A Ramsay prozradil ještě jednu zajímavost. Přiznal, že svým dětem jednou neodkáže své jmění. Není to však kvůli žádným rodinným problémům, ale Gordon jenom chce, aby všechny jeho děti pracovaly a dokázaly se samy finančně zabezpečit. Uvidíme, jak se jim to povede.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články